Benyt en anden browser for at få den optimale oplevelse.

Du benytter en browser som er forældet.
Du kan benytte en anden browser for at få den optimale oplevelse, vi anbefaler følgende: Google Chrome, Microsoft Edge, Firefox eller Opera.    Luk denne besked

Gå til indholdet
Uddannelser Mere fra HEG
HEG logo i rød
Søg
Skriv eksempelvis uddannelse, adgangskrav til murer, kontakt etc.

Maria elsker det sociale fællesskab på skolen

Vi tog en snak med Maria i sensommeren 2020 om hvordan hun oplever livet på skolen, kammeratskabet og lærerne. Maria har valgt hhx med studieretningen “marketing”.

Læs med her og se, hvad hun svarede — måske sidder du med samme overvejelser, som Maria gjorde?

Kan du fortælle lidt om dig selv? 

Jeg bor i Hadsund sammen med mine forældre og søster. I min fritid går jeg til fodbold i Hadsund Boldklub. Når jeg ikke spiller fodbold eller går i skole, arbejder jeg. Jeg har et fritidsarbejde på DAVA Foods. 

Hvilken uddannelse er du ved at tage her hos os? 

Jeg er ved at tage en hhx, som varer 3 år. Jeg startede sidste skoleår, så jeg er i gang med mit andet år. Jeg har valgt studieretningen marketing, hvor man har virksomhedsøkonomi og afsætning på A. 

Hvad var dit første indtryk af skolen? 

Mit første indtryk af skolen var en ikke så stor skole, men en skole med et fantastisk fællesskab. Jeg havde hørt meget om de gode lærere på skolen, og hvordan de fik skabt et hyggeligt læringsmiljø. Hvilket jeg kun kan bekræfte efter at have gået på skolen i over 1 år. 

Hvordan vil du beskrive livet her på skolen? 

Jeg vil beskrive livet på skolen som godt fællesskab, plads til alle og mangfoldighed. 

Hvordan oplever du det sociale fællesskab på din uddannelse? 

Jeg elsker det sociale fællesskab på skolen. Ved at vi har forholdsvis små årgange, gør det, at vores fællesskab er meget bedre. På vores skole kan en fra 1.g sagtens snakke med en fra 3.g, uden det bliver set ned på. Det er noget, jeg personligt vægter rigtig højt. 

Hvad vil du fremhæve for andre, hvis du skulle fortælle om, hvordan det er at gå på hhxi Hobro? 

Jeg vil gerne pointere, at man med en hhx-uddannelse næsten kan komme ind på næsten lige mange videregående uddannelser, som man kan med en stx. Jeg oplever, at mange tror, en hhx-uddannelse kun handler om matematik og tal. Det er kun en lille del af undervisningen, der rent faktisk handler om matematik. 

Vil du anbefale skolen til andre? 

Jeg vil anbefale skolen til andre, fordi det er en god skole, med et godt læringsmiljø og et fantastisk fællesskab med kompetente lærere. På vores skole har størstedelen af lærerne enten selv haft en virksomhed eller har erfaring inden for de fag, de underviser i, hvilket gør det mere spændende, da de har erfaring ude i den virkelige verden.    

For mig er det vigtigt, at der er nogle gode lærere og et godt fællesskab - og det kan man kun sige ja til, der er på vores skole. 

HHX elever fra Hobro
Citat tegn

Jeg vil anbefale skolen til andre, fordi det er en god skole, med et godt læringsmiljø og et fantastisk fællesskab med kompetente lærere.

Maria - hhx-elev i Hobro