Benyt en anden browser for at få den optimale oplevelse.

Du benytter en browser som er forældet.
Du kan benytte en anden browser for at få den optimale oplevelse, vi anbefaler følgende: Google Chrome, Microsoft Edge, Firefox eller Opera.    Luk denne besked

Gå til indholdet
Uddannelser Mere fra HEG
HUK Logo
Søg
Skriv eksempelvis uddannelse, adgangskrav til murer, kontakt etc.

Q&A MED VORES HHX ELEV LÆRKE

Vi tog en snak med Lærke i sensommeren 2022 om hvordan hun oplever livet på skolen, kammeratskabet og lærerne. Dengang gik Lærke i 1. g og dyrkede kammeratskabet fra Hobro og omegn ved siden af studierne. 

Læs med her og se, hvad hun svarede — måske sidder du med samme overvejelser, som Lærke gjorde?

Kan du fortælle lidt om dig selv? 

Jeg hedder Lærke og jeg er 17 år, jeg kommer fra Hobro og går på HHX i Hobro. Jeg har valgt studieretningen Marketing & Management, hvor jeg har Virksomhedsøkonomi A og Afsætning A som studieretningsfag.

Jeg elsker tal og økonomi, og så har jeg en drøm om at drive i min egen virksomhed. Derfor følte jeg, at HHX er den perfekte uddannelse for mig.

Hvad var dit første indtryk af skolen i Hobro? 

Jeg kendte lidt til skolen, hvor jeg fik alt informationen fra min storebror, der går 2 klasser over mig. Hans rosende ord var også med til at skubbe mig i denne retning. Derudover var det også en beslutning jeg drøftede med både min mor og far.

Jeg valgte HEG i Hobro, fordi Hobro er min hjemby, og jeg ønskede ikke at bruge det meste af dagen på transport.

Hvordan vil du beskrive livet her på skolen? 

En studieliv, der gør at man både får stor viden indenfor økonomi og alminfag, hvor der samtidig er plads til et socialt liv ved siden af.

Hvordan oplever du det sociale fællesskab på din uddannelse?

Jeg synes det er dejligt at studere lokalt, derudover er vi også heldige at have nogle dygtige lærere. Vi er kun 3 små årgange, som skaber en hyggelig omgangsform hvor alle kender alle. Det kan jeg rigtig godt lide. Jeg synes det er en dejlig skole, med et stærkt fællesskab og hvor der er tid og plads til alle elever.

Hvad er dine planer for fremtiden? 

Efter gymnasiet vil jeg gerne ud at opleve verden, og lære andre nationaliteter at kende, samt få en masse livserfaring før jeg for alvor træder ind på arbejdsmarkedet.

Jeg drømmer om at skabe min egen virksomhed og håber på evt. at kunne finde inspiration til den, når jeg rejser rundt i verden.

 

HIG Hobro 8500973
Citat tegn

Jeg synes det er en dejlig skole, med et stærkt fællesskab og hvor der er tid og plads til alle elever.

Lærke Balle, HHX