Benyt en anden browser for at få den optimale oplevelse.

Du benytter en browser som er forældet.
Du kan benytte en anden browser for at få den optimale oplevelse, vi anbefaler følgende: Google Chrome, Microsoft Edge, Firefox eller Opera.    Luk denne besked

Gå til indholdet
Uddannelser Mere fra HEG
HEG logo i rød
Søg
Skriv eksempelvis uddannelse, adgangskrav til murer, kontakt etc.

To byer – én skole – ét himmerlandsk uddannelsesfællesskab

Hjørnestenene og fundamentet i vores himmerlandske uddannelsescenter udgøres af vores to byskoler i Aars og Hobro. Disse to står for stabilitet, ordentlighed og gode, fysiske forhold, som skaber trivsel og danner de bedste rammer for læring og arbejdsglæde. De to byskoler skaber tilsammen ligevægt og sikrer lokal uddannelse i Himmerland. Det betyder, at drømmene altid er tæt på for elever og kursister.

Et stærkt fællesskab og en samlet helhed 

Vores organisation og skole er, lige som vores logo, sammensat af en række forskellige dele, der tilsammen udgør et stærkt fællesskab og en samlet helhed. Vores kerneopgave er at udbyde og drive kvalitetsuddannelse og videreuddannelse, der klæder vores elever og kursister bedst muligt på til et fremtidigt arbejdsliv med succes.  

Spydspidserne 

Trekanten i vores logo symboliserer vores tre spydspidser, nemlig de erhvervsgymnasiale uddannelser (hhx og htx), erhvervsuddannelser (Eud og Eux) samt efter- og videreuddannelse (AMU-kurser og akademiuddannelser). At trekantens hjørner, vores spydspidser, alle peger ud af huset er ingen tilfældighed. De peger nemlig ud på den fremtid, det erhverv, den videregående uddannelse eller den nye rolle på din arbejdsplads, som netop du drømmer om. 

Vi tilbyder ungdomsuddannelser inden for følgende indgange:  

Herudover er vi landsskole for entreprenør- og landbrugsmaskinuddannelsen. 

Hverdag og værdier 

Den hverdag, du vil møde som elev eller kursist hos os, er præget af høj faglighed, engageret undervisning og et attraktivt og involverende studie- og ungdomsmiljø. Vores kulturelle kompas, vores fælles værdier, binder organisationen og spydspidsere sammen. Vi tager altid udgangspunkt i det anerkendende samarbejde, der skaber værdi, og arbejder i vores værdigrundlag med relationer, fornyelse, stabilitet og resultater. 

Vi er Himmerlands største uddannelsescenter med et populært skolehjem i Aars, som huser mere end 200 elever fra hele landet.  

Vi er til for at skabe læring og kompetencer til en fremtid med succes.