Benyt en anden browser for at få den optimale oplevelse.

Du benytter en browser som er forældet.
Du kan benytte en anden browser for at få den optimale oplevelse, vi anbefaler følgende: Google Chrome, Microsoft Edge, Firefox eller Opera.    Luk denne besked

Gå til indholdet
Uddannelser Mere fra HEG
HUK Logo
Søg
Skriv eksempelvis uddannelse, adgangskrav til murer, kontakt etc.

EU-projekter

På Himmerlands Erhvervs- og Gymnasieuddannelser deltager vi aktivt i flere projekter under EU´s Socialfond. Vi deltager i udviklingsprojekter som understøtter skolens mål og strategi om at være en værdiskabende samarbejdspartner for såvel elever, virksomheder og samfund.

På nuværende tidspunkt deltager vi i seks projekter, hvoraf vi er tilsagnsmodtager i ”Når lysten driver værket” og økonomisk partner i projekterne ”Den erhvervsfaglige vej til succes”, ”Iværksætteri og jobskabelse”, ”Bæredygtige løsninger og bæredygtige overgange”, ”Digital Handel”. ” og ”Vejen til erhvervsfaglig uddannelse og vækst”. Foruden projekterne under EU´s Socialfond deltager også i projekter under regionalfonden med fokus på udvikling af pædagogisk praksis, specielt med henblik på at styrke virksomhedssamarbejdet.

Nedenfor kan læses en nærmere beskrivelse af formålet for de enkelte projekter, start- og sluttidspunkt, støtteberettigede udgifter, indsatsområde og økonomisk partner(e).