Benyt en anden browser for at få den optimale oplevelse.

Du benytter en browser som er forældet.
Du kan benytte en anden browser for at få den optimale oplevelse, vi anbefaler følgende: Google Chrome, Microsoft Edge, Firefox eller Opera.    Luk denne besked

Gå til indholdet
Uddannelser Mere fra HEG
HEG logo i rød
Søg
Skriv eksempelvis uddannelse, adgangskrav til murer, kontakt etc.

Mød vores tidligere voksenelev Michelle

Vi har taget en snak med 28-årige Michelle fra Haverslev, som er en af vores tidligere voksenelever her på HEG. Michelle er uddannet frisør og mor til to små børn på 5 og 2 år. Det blev blandt andet til en snak om, hvordan det er at sadle om, når man allerede har gang i sin karriere. Hvilke muligheder, det har givet hende.

Læs og se med her, måske bliver du fristet til også at springe ud i nye udfordringer. 

Du var godt i gang med din karriere som frisør, så hvorfor sadle om? 

Jeg startede i lære som frisør, da jeg var 15 år og fortsatte som frisørassistent i København. Som frisør arbejdede jeg med forskellige fokusområder til at øge omsætningen. Som årene gik, begyndte jeg at interessere mig mere for businessdelen. I takt med at jeg fik børn, havde jeg brug for mere fleksibilitet, som jeg ikke havde held med at finde. Derfor ønskede jeg at finde en uddannelse, som kunne indfri mit ønske om af kombinere begge uddannelser, og dette krævede, at jeg måtte sadle om.  

Hvorfor valgte du så lige handelsuddannelsen? 

Uddannelsen havde en overskuelig tidshorisont, trods at det var nødvendigt at læse op på fag. Jeg synes, at læringsprocessen i denne uddannelse fungerer rigtig godt, da størstedel af uddannelsen finder sted hos en virksomhed, hvor man har få uger på skole ad gangen og derved tid til at fordøje den nye læring og få den brugt i praksis. Herudover er det en uddannelse, som er overskuelig at tage med børn.

Hvordan var det at komme tilbage til skolebænken?  

Jeg havde gjort mig en del tanker inden opstart af uddannelse, og jeg var både spændt og nervøs inden. Dog blev jeg bekræftet i, at livs- og erhvervserfaring giver et andet positiv grundlag - derved var dynamikken i klassen fantastisk, da der kunne sparres på tværs af alder og erhvervserfaringer.  

Hvordan har du så brugt uddannelsen efterfølgende?  

I dag arbejder jeg som Salon Business Partner hos L’Oréal i distrikt Nordjylland. Dette job indebærer både salg og konsulentarbejde samt sparring med frisørerne. Det vil sige, at jeg bruger alle elementer og valgfag i dette job, som jeg har lært i min uddannelse. Samtidig har jeg mulighed for at kombinere den med min tidligere uddannelse som frisør. Jeg havde aldrig turde drømme om, at denne uddannelse kunne give mig et perfekt match til et job, som dette jeg besidder nu. 

 

Business elev Michelle
Citat tegn

Jeg blev bekræftet i, at livs- og erhvervserfaring giver et andet positiv grundlag - derved var dynamikken i klassen fantastisk, da der kunne sparres på tværs af alder og erhvervserfaringer.

Michelle - tidligere voksenelev på Business i Aars

Relaterede uddannelser

Elever fra EUD/EUX Business i Aars - kontor, handel og forretningsservice

Salgsassistent (detail)

EUD EUX Aars Hobro

I butikker og webshops får du masser af liv, afveksling og udfordringer. Find gode løsninger til kunder – og se den gode forretning i nye trends, produkter og teknologier.

Kontorassistentelev fra EUX Business i Aars

Kontorassistent

EUX Aars Hobro

Som kontoruddannet med speciale løser du opgaver på et kontor inden for et bestemt område. Du lærer fx at tage dig af kundehenvendelser, markedsføring, økonomi og informationsopgaver.

Elever fra EUD/EUX Business i Aars - kontor, handel og forretningsservice

Handels-assistent

EUD EUX Aars Hobro

Som handelsassistent handler og samarbejder du med andre virksomheder. Ordrerne og indkøbene er ofte store. Måske på tværs af grænser.