Benyt en anden browser for at få den optimale oplevelse.

Du benytter en browser som er forældet.
Du kan benytte en anden browser for at få den optimale oplevelse, vi anbefaler følgende: Google Chrome, Microsoft Edge, Firefox eller Opera.    Luk denne besked

Gå til indholdet
Uddannelser Mere fra HEG
HEG logo i rød
Søg
Skriv eksempelvis uddannelse, adgangskrav til murer, kontakt etc.

EUS5 – erhvervsuddannelse for studenter.

EUS5 er for dig som ønsker en elevplads inden for enten kontor, handel eller detail, og har en afsluttet stx, htx, hf eller tilsvarende. EUS5 er et grundforløb på kun 5 uger, hvorefter du er klar til at starte som elev i din drømmevirksomhed.

Næste hold starter 6. maj enten online eller fysisk i Hobro. Der kommer løbende nye hold online - eller fysisk i Hobro eller Aars.

Læs mere herunder.

Om EUS5

I forbindelse med din tilmelding til uddannelsen, skal du vælge studieretning. Du skal altså tage stilling til, i hvilken branche du gerne vil være elev. Du kan vælge mellem følgende studieretninger:

Hvis du vil arbejde med information, markedsføring, IT, administration og økonomiopgaver, skal du vælge Kontor som studieretning.

Vælg Handel som studieretning hvis du vil arbejde med business to business - inden for fx marketing, salg, indkøb og logistik.

Hvis du vil arbejde i butik eller varehus med opgaver inden for butiksoptimering, personlig salg, webshops og salg via sociale medier, skal du vælge Detail som studieretning.

Tilmeld dig en EUS 5 uddannelse

Du kan tilmelde dig en EUS 5uddannelse ved at udfylde en formular eller på optagelse.dk. Tilmeld eller læs mere via linket.

Gå til tilmelding

Relaterede uddannelser

Elever fra EUD/EUX Business i Aars - kontor, handel og forretningsservice

Salgsassistent (detail)

EUD EUX Aars Hobro

I butikker og webshops får du masser af liv, afveksling og udfordringer. Find gode løsninger til kunder – og se den gode forretning i nye trends, produkter og teknologier.

Elever fra EUD/EUX Business i Aars - kontor, handel og forretningsservice

Handels-assistent

EUD EUX Aars Hobro

Som handelsassistent handler og samarbejder du med andre virksomheder. Ordrerne og indkøbene er ofte store. Måske på tværs af grænser.

Kontorassistentelev fra EUX Business i Aars

Kontorassistent

EUX Aars Hobro

Som kontoruddannet med speciale løser du opgaver på et kontor inden for et bestemt område. Du lærer fx at tage dig af kundehenvendelser, markedsføring, økonomi og informationsopgaver.

Se alle erhvervs­uddannelser

Mulighederne er mange, og vi er klar til at hjælpe

Er du i tvivl om dine muligheder og dine valg, er vores vejledere selvfølgelig klar til at hjælpe dig. Det gælder, uanset om du overvejer HEG eller allerede går på en af vores uddannelser.

Kontakt en vejleder Book rundvisning
Vejledning af elever