Dette kursus giver dig værdifuld viden om småbørns ernæringsbehov og måltidsplanlægning, så du kan sikre, at de får den bedste start på livet. Med praktiske færdigheder og ekspertise fra erfarne undervisere, er dette kursus det ideelle valg for dig, der ønsker at fremme sundheden for de yngste medlemmer af samfundet. Tilmeld dig nu og bliv en mester i måltidsplanlægning for småbørn.
-
Dato AMU-mål Titel Dage Afholdesform Garantikursus Min. antal tilmeldte Dagsundervisning Nej 6 Kviknummer Tilmeldingsfrist 86140348807-0224 31. maj 2024 Afholdesform Dagsundervisning Garantikursus Nej Min. antal tilmeldte 6 Kviknummer 86140348807-0224 Tilmeldingsfrist 31. maj 2024 -
Har du spørgsmål
Ring til Isabella på 9698 1003
- eller udfyld formularen
Relaterede kurser
Tilberednings-metoder i madproduktion
Hvad kan du efter at have fulgt dette kursus? Du kan klargøre råvarer og tilberede måltider til både kolde og varme måltider ud fra viden om grundtilberedning, råvarer og sensorik. Du kan udføre grundberedningsmetoder inden for kogning, bagning, stegning og jævning-stivning og følge en grundopskrift og metodebeskrivelsen for en given ret.
Syltning og fermentering af sæsonens råvarer
Du lærer at planlægge og fremstille forskellige typer af syltninger og fermenteringer af sæsonens råvarer, der kan anvendes som gastronomisk supplement og raffinement i nye og klassiske retter. Lånt godkendelse af Aarhus Tech
Grundlæggende kostberegning
Hvad kan du efter at have fulgt dette kursus? Arbejder du med professionel forplejning og går du med tanker om at udvide dine karrieremuligheder med flere kompetencer eller videreuddanne dig, så er kurset ”Grundlæggende kostberegning” noget for dig! På kurset får du…- Færdigheder i at kunne beregne madens indhold af energigivende stoffer manuelt og via digitale hjælpemidler- Færdigheder der sætter dig i stand til at vurdere madens indhold af energigivende stoffer, vitaminer og mineraler til forskellige målgrupper inden for normalkostområdet med afsæt i sundhedsmyndighedernes anbefalinger- Mulighed for at blive inspireret til en kostplanlægning der tilgodeser kostråd og anbefalinger
Kulinarisk kvalitet / Sensorisk analyse
Hvordan sikrer du et bæredygtigt og klimavenligt køkken? Kravene til de danske køkkenet er stigende i takt med klima-fokusset, og i en travl hverdag hvor økonomi og rutiner spiller en stor rolle, så kan det være svært at få enderne til at gå op. Vores nyeste kursus klæder dig og dit personale på til opgaven, uanset om dit køkken producere varm mad, smørrebrød eller lækkeriet til buffeten. Vi hjælper med ny inspiration til, hvordan du kan tænke kreativt og alternativt i brugen af f.eks. årstiden grønt, så tomater og agurker kan forblive hos leverandøren uden for sæson, uden at det går på kompromis med hverken smag eller anretning. Lad os hjælpe dig til at anvende og anrette med årstidens grønt, tilsmage til den store smagsfornøjelse og sammensætte ernæringsrigtige måltider på den bæredygtige måde.
Almen fødevarehygiejne
Hvad kan du efter at have fulgt dette kursus? Drømmer du om at arbejde i et køkken, restaurant eller lignende, kan det være en fordel for dig at tage et Almen fødevarehygiejnekursus, så du mulighed for at opnå et bredere eller bedre CV. Du får viden om hvad du skal være opmærksom på, når du producerer mad til andre. Du kan være med til at sikre dig at gæsterne eller borgerne ikke bliver syge af maden ved forkert håndtering af fødevarer i produktionen. Det har stor betydning for virksomhedens smileyordning. Kurset kan også være meget relevant, hvis du gerne vil starte på grundforløb 2 indenfor Fødevarer, Jordbrug & oplevelser. Deltagerne kan arbejde efter gældende regler og lovgivning om fødevarehygiejne. Deltageren kan anvende principper om egenkontrol og risikoanalyse samt påpege kritiske punkter. Deltagerne kan anvende viden om mikroorganismers til at hæmme mikroorganismers udvikling samt efterleve principperne for god personlig hygiejne og produktionshygiejne.