Dette kursus giver dig værdifuld viden om småbørns ernæringsbehov og måltidsplanlægning, så du kan sikre, at de får den bedste start på livet. Med praktiske færdigheder og ekspertise fra erfarne undervisere, er dette kursus det ideelle valg for dig, der ønsker at fremme sundheden for de yngste medlemmer af samfundet. Tilmeld dig nu og bliv en mester i måltidsplanlægning for småbørn.
-
Dato AMU-mål Titel Dage Afholdesform Garantikursus Min. antal tilmeldte Dagsundervisning Nej 6 Kviknummer Tilmeldingsfrist 86140348807-0224 31. maj 2024 Afholdesform Dagsundervisning Garantikursus Nej Min. antal tilmeldte 6 Kviknummer 86140348807-0224 Tilmeldingsfrist 31. maj 2024 -
Har du spørgsmål
Ring til Isabella på 9698 1003
- eller udfyld formularen
Relaterede kurser
Syltning og fermentering af sæsonens råvarer
Du lærer at planlægge og fremstille forskellige typer af syltninger og fermenteringer af sæsonens råvarer, der kan anvendes som gastronomisk supplement og raffinement i nye og klassiske retter. Lånt godkendelse af Aarhus Tech
Mad til børn - sunde børn
Hvad kan du efter at have fulgt dette kursus? Du kan ud fra viden om ernæring, økologi og råvarer, fremstille sund mad og bagværk til børn på forskellige alderstrin. Du kan endvidere fremstille måltider, der stimulerer børns lyst til at spise sundt og smage ny mad. Kurset er også for dig der selv har børn, du gerne vil give gode måltidsoplevelser. Du får også gode ideer til børns madpakker. Du får også inspiration til at servere god mad til børn i alle aldre.
Sundere smørrebrød
Hvad kan du efter at have fulgt dette kursus? Du kan anvende flere tilberedningsmetoder i fremstillingen af mere ernæringsrigtige smørrebrødskomponenter, som fremmer den sensoriske kvalitet. Ud fra viden om sensorik og ernæring kan du udvælge og kombinere råvarer og halvfabrikata ved tilberedning og anretning.
Almen fødevarehygiejne
Hvad kan du efter at have fulgt dette kursus? Drømmer du om at arbejde i et køkken, restaurant eller lignende, kan det være en fordel for dig at tage et Almen fødevarehygiejnekursus, så du mulighed for at opnå et bredere eller bedre CV. Du får viden om hvad du skal være opmærksom på, når du producerer mad til andre. Du kan være med til at sikre dig at gæsterne eller borgerne ikke bliver syge af maden ved forkert håndtering af fødevarer i produktionen. Det har stor betydning for virksomhedens smileyordning. Kurset kan også være meget relevant, hvis du gerne vil starte på grundforløb 2 indenfor Fødevarer, Jordbrug & oplevelser. Deltagerne kan arbejde efter gældende regler og lovgivning om fødevarehygiejne. Deltageren kan anvende principper om egenkontrol og risikoanalyse samt påpege kritiske punkter. Deltagerne kan anvende viden om mikroorganismers til at hæmme mikroorganismers udvikling samt efterleve principperne for god personlig hygiejne og produktionshygiejne.
Måltider til småtspisende 1
Hvad kan du efter at have fulgt dette kursus? Kurset er for dig, der laver mad til personer, der ikke spiser så meget, i alle aldre. Der arbejdes med principperne for kost til småtspisende både teoretisk og praktisk i køkkenet. Du vil få værktøjer til at planlægge og tilberede appetitligt og fristende mad.