Hvad kan du efter at have fulgt dette kursus?
Kunne du tænke dig større viden inden for:
- planlægning af madproduktion ud fra viden om bæredygtighed, økologi og lokale råvarer.
- anvendelsen af globale råvarer samt beregne ressourceforbrug på vand, strøm og madspild ved produktion af måltider.
- Vigtigheden af anvendelsen af sæsonens råvarer
- Hvordan dit valg af råvare og madplaner kan have indflydelse på CO2 udledning
- Hvor du har mulighed for at nedsætte madspild
Når vi er færdig kan du:
- Planlægge en madproduktion med udgangspunkt i viden om bæredygtighed, økologi og lokale råvarer.
- Ud fra udbuddet af globale råvarer på det danske marked tage stilling til anvendelsen af disse i køkkenet.
- Beregne ressourceforbrug på vand, strøm og madspild i forbindelse med produktion af måltider.
- Beregne CO2 forbruget i et måltid
- Lave en menuplan der tilgodeser årstidens råvare
Du får redskaber til at udregne besparelser på ressourcer i køkkenet.