Er du grøn eller garvet i den bæredygtige omstilling?
Hvordan oversættes bæredygtighed i din hverdag?
Gør bæredygtighed spiselig – kan bæredygtighed spises?
Disse spørgsmål får du svar på i Bæredygtighedsuddannelsen.
Om end du har brug for et kærligt skub, til at komme i gang, eller er godt i gang, har vi nu sammensat et kursus, der tage bæredygtigheden et step op! Måske bliver det nærmest en gourmetoplevelse, som du kan gå direkte hjem og servere for din chef, kollegaer, gæster eller dine trofaste kunder.
Lad os sammen lægge jeres plan for en bæredygtig fremtid!
Der skal handling bag ordrene, så det ikke bliver green-washing på egen banehalvdel!
I introduceres til redskaber I kan bruge i hverdagen, så I kan måle på jeres omstilling og Co2 aftryk.
Vi lægger en overskuelig plan med små step, som kan give hurtig gevinst - de lavt hængende (bælg) frugter, samtidig med at I tør drømme stort.
Med Bæredygtighedsuddannelsen kan bæredygtighed blive en del af hverdagens rutiner, så det ikke bliver en konstant klods om benet men i stedet giver nye muligheder!