Benyt en anden browser for at få den optimale oplevelse.

Du benytter en browser som er forældet.
Du kan benytte en anden browser for at få den optimale oplevelse, vi anbefaler følgende: Google Chrome, Microsoft Edge, Firefox eller Opera.    Luk denne besked

Gå til indholdet
Uddannelser Mere fra HEG
HEG logo i rød
Søg
Skriv eksempelvis uddannelse, adgangskrav til murer, kontakt etc.
Formålet med kurset er at arbejde i praksis med lean principper. Deltagerne arbejder sammen i grupper omkring en arbejdsproces efter deres eget valg. Vi krydrer dagene med små pauser eller afbræk med fx samarbejdsøvelser.
De første 3 dage drypper vi ideer og værktøjer fra Lean ind. Grupperne arbejder med det enkelte værktøj og afprøver/tager stilling til, hvordan det værktøj kan skabe en forbedring i deres arbejdsproces.
De sidste 2 dage arbejder grupperne med deres "svendestykke". Torsdagen går med at grupperne laver deres "svendestykke", deres forslag til forbedringer, og hvordan forbedringerne kan realiseres i praksis. Fredag præsenterer gruppernes deres forslag for holdet.
Afslutningsvis skal vi også bruge en time på at lave en lille AMU prøve, hvor holdet i grupper samler op på den viden, de har fået i løbet af ugen. Grupperne deler til sidst deres tanker med holdet. Efter denne prøve kan alle deltagere få deres AMU bevis.
I praksis kan ugen fx. forløbe som følger:
Dag 1: Lean grundprincipper - og noget om hvordan vi som mennesker håndterer forandringer.
Dag 2: Status: Deltagerne arbejder i grupper og laver overblik over de arbejdsgange, som de er en del af, og identificerer problemer/forbedringspunkter.
Dag 3: Mulige lean løsninger introduceres: Fx. 5S, 7 spildformer.
Dag 4: Grupperne arbejder på deres "svendestykke": Hvad der kan forbedres, og hvordan det kan forbedres.
Dag 5: Grupperne præsenterer deres "svendestykke" for holdet.

 

Lånt godkendelse af EUC Nordvest.

Har du spørgsmål

Ring til Isabella på 9698 1003
- eller udfyld formularen