Benyt en anden browser for at få den optimale oplevelse.

Du benytter en browser som er forældet.
Du kan benytte en anden browser for at få den optimale oplevelse, vi anbefaler følgende: Google Chrome, Microsoft Edge, Firefox eller Opera.    Luk denne besked

Gå til indholdet
Uddannelser Mere fra HEG
HEG logo i rød
Søg
Skriv eksempelvis uddannelse, adgangskrav til murer, kontakt etc.

Introduktionsforløb på eud- og eux-uddannelserne

I 8. klasse i grundskolen bliver du tilbudt et introduktionsforløb af to eller tre dages varighed. På siden her beskriver vi introduktionsforløbene til de forskellige uddannelser på eud og eux i de tre hovedområder. Eud er en erhvervsuddannelse mens eux er en kombination af en erhvervsuddannelse og en gymnasial uddannelse. Bliv klogere på uddannelser inden for disse områder:


1. Fødevarer 
2. Kontor, handel og forretningsservice (Business) 
3. Byggeri & Strøm 
4. Teknik & Motor 

Fødevarer

Du får kendskab til de uddannelsesmuligheder, der er inden for køkkenbranchen - bager & konditor, ernæringsassistent, gastronom (kok) og gourmetslagter. Samtidig får du prøvet, hvordan det er at gå på Fødevarer, jordbrug og oplevelser - starten på din uddannelse i madens univers. Du vil også stifte bekendtskab med uddannelserne som EUX.

Byggeri & Strøm

Formålet med introduktionsforløbet er at give dig et godt indblik i uddannelserne og skolehverdagen, fagligt og socialt, inden for fagretningen Byggeri og strøm.

Teknik & Motor

Formålet med introduktionsforløbet er at give dig et godt indblik i uddannelserne og skolehverdagen, fagligt og socialt, inden for fagretningen Teknik og Motor.

Kontor, handel og forretningsservice - Eud/Eux Business

Eud/Eux Business er for dig, der brænder for hurtigt at komme i gang med din erhvervskarriere og måske ikke vil gå i skole i 8 år mere. Men gerne vil have alt det gode - bare hurtigere og stadigvæk kunne læse videre efterfølgende via din eux. Du har stor interesse for salg, service, markedsføring, butik og e-handel. Måske vil du gerne være selvstændig eller iværksætter - det er også en mulighed.
Når du er færdig på forløbet har du et godt billede af, hvordan det kan bruges på Eud/Eux Business.