Benyt en anden browser for at få den optimale oplevelse.

Du benytter en browser som er forældet.
Du kan benytte en anden browser for at få den optimale oplevelse, vi anbefaler følgende: Google Chrome, Microsoft Edge, Firefox eller Opera.    Luk denne besked

Gå til indholdet
Uddannelser Mere fra HEG
HUK Logo
Søg
Skriv eksempelvis uddannelse, adgangskrav til murer, kontakt etc.

Q&A med vores hhx elev Victor

Vi tog en snak med Victor i sensommeren 2020 om hvordan han oplever livet på skolen, kammeratskabet og lærerne. Victor har valgt hhx med studieretningen “samfundsøkonomi”.

Læs med her og se, hvad han svarede — måske sidder du med samme overvejelser, som Victor gjorde?

Kan du fortælle lidt om dig selv? 

Jeg er 18 år, og jeg bor i udkanten af Hobro. Jeg er træner i en lokal badmintonklub, og jeg er i gang med at uddanne mig til fitnessinstruktør. 

Hvilken uddannelse er du ved at tage her hos os? 

Jeg tager en hhx, og jeg har valgt linjen samfundsøkonomi. Jeg er i gang med andet år af uddannelsen, som varer 3 år. 

Hvad var dit første indtryk af skolen? 

Jeg startede på skolen uden de store forventninger, da mit eneste ønske til uddannelse var at tage en HHX, og jeg fandt det fordelagtigt at studere lokalt. Jeg gik derfor ikke ind med andre forventninger end et seriøst læringsmiljø med kompetente lærere, der kan undervise den faglige bredde i klassen. Disse forventninger er bestemt blevet opfyldt. Jeg mener endda, at jeg kan argumentere for, at de er blevet overgået. 

Hvordan vil du beskrive livet her på skolen? 

Vi er en mindre skole, og man vil hurtigt opleve, at man får et særligt tæt forhold til lærerne. Da skolen er lille, kender alle lærerne alle eleverne, og det resulterer i et meget naturligt forhold til ens lærere, hvilket giver et meget trygt læringsmiljø. Det sociale fællesskab er også meget stærkt. Man kommer naturligt ens klassekammerater meget nær, men man kender også alle på både årgangen under og over. 

Hvad vil du fremhæve ved at gå på hhx i Hobro? 

Jeg vil bestemt fremhæve niveauet på undervisningen. Der arbejder på skolen kun yderst kompetente lærere, og dette resulterer naturligt i et seriøst læringsmiljø med rig mulighed for at udvikle sig fagligt. 

Vil du anbefale skolen til andre? 

Jeg vil bestemt anbefale skolen til andre. Jeg føler, at skolen har et godt fællesskab, der suppleres af et højt fagligt niveau, og dette er to punkter, jeg mener ligger til grund for et fantastisk studiemiljø. 

HHX elever fra Hobro hygger i studiemiljøet
Citat tegn

Jeg vil bestemt fremhæve niveauet på undervisningen. Der arbejder på skolen kun yderst kompetente lærere, og dette resulterer naturligt i et seriøst læringsmiljø med rig mulighed for at udvikle sig fagligt.

Victor, hhx i Hobro