Benyt en anden browser for at få den optimale oplevelse.

Du benytter en browser som er forældet.
Du kan benytte en anden browser for at få den optimale oplevelse, vi anbefaler følgende: Google Chrome, Microsoft Edge, Firefox eller Opera.    Luk denne besked

Gå til indholdet
Uddannelser Mere fra HEG
HUK Logo
Søg
Skriv eksempelvis uddannelse, adgangskrav til murer, kontakt etc.

Q&A med vores hhx elev Thomas

Vi tog en snak med Thomas i sensommeren 2020 om hvordan han oplever livet på skolen, kammeratskabet og lærerne. Thomas spiller fodbold i Hobro IK på deres u19 Division hold, og ellers bliver tiden brugt på skolebænken, hvor han har valgt hhx med studieretningen “marketing”.

Læs med her og se, hvad han svarede — måske sidder du med samme overvejelser, som Thomas gjorde?

Kan du fortælle lidt om dig selv? 

Jeg kommer oprindeligt fra en lille by som hedder Filskov, tæt på Billund, hvor min familie bor. Jeg bor selv i Hobro på et sportscollege, hvor jeg til dagligt spiller fodbold i Hobro IK på deres u19 Division hold. 

Hvilken uddannelse er du ved at tage her hos os? 

Jeg er ved at tage en handelsskoleuddannelse (hhx), og jeg går i 2.G. på studieretningen “marketing”. 

Hvad var dit første indtryk af skolen i Hobro? 

Jeg kendte slet ikke skolen i forvejen, fordi jeg kommer langt fra Hobro. Men mit første indtryk af skolen var, at det er en lille hyggelig skole, hvor alle elever har en god relation til hinanden på kryds af tværs af årgange. Udover det var mit indtryk også, at elever og lærere på skolen har et meget godt og tæt forhold til hinanden, hvilket 100% har levet op til mine forventninger. 

Hvordan vil du beskrive livet her på skolen? 

Jeg vil beskrive det som meget hyggeligt, imens man får gode faglige redskaber og tilpas med faglige udfordringer. 

Hvad vil du fremhæve for andre, hvis du skulle fortælle om, hvordan det er at gå på hhxi Hobro? 

Hvis jeg skulle fremhæve skolen for andre, vil jeg helt sikkert fortælle om, at det er en rigtig hyggelig skole at gå på, hvor alle bliver taget godt imod og har det godt, samtidig med, at der er gode muligheder for at forbedre sig fagligt. 

Vil du anbefale skolen til andre? 

Det vil jeg helt sikkert, fordi jeg mener, at man lærer rigtig mange relevante ting, som man let kan benytte i det virkelige liv. Man har det sjovt og hyggeligt med lærere og elever og der er en lang række forskellige spændende studieture. 

HHX elev fra Hobro
Citat tegn

Hvis jeg skulle fremhæve skolen for andre, vil jeg helt sikkert fortælle om, at det er en rigtig hyggelig skole at gå på, hvor alle bliver taget godt imod og har det godt, samtidig med, at der er gode muligheder for at forbedre sig fagligt.

Thomas, hhx