Benyt en anden browser for at få den optimale oplevelse.

Du benytter en browser som er forældet.
Du kan benytte en anden browser for at få den optimale oplevelse, vi anbefaler følgende: Google Chrome, Microsoft Edge, Firefox eller Opera.    Luk denne besked

Gå til indholdet
Uddannelser Mere fra HEG
HUK Logo
Søg
Skriv eksempelvis uddannelse, adgangskrav til murer, kontakt etc.

Q&A med vores tidligere hhx elev Anne Caroline

Vi tog en snak med Anne Caroline i sensommeren 2020 om hvordan hun oplever livet på skolen, kammeratskabet og lærerne. Dengang gik Anne Caroline i 3. g og dyrkede Crossfit og ridning ved siden af studierne. Hun fik sin studenterhue i sommeren 2021.

Læs med her og se, hvad hun svarede — måske sidder du med samme overvejelser, som Anne Caroline gjorde?


Kan du fortælle lidt om dig selv?

Jeg hedder Anne Caroline, og jeg er 18 år gammel. Jeg går på handelsgymnasiet i Hobro. I min fritid går jeg meget op i Crossfit og ridning. Derudover har jeg et fritidsjob ved siden af skolen, hvor jeg arbejder i SuperBrugsen.


Hvilken uddannelse er du ved at tage her hos os?

Den uddannelse jeg er ved at tage er en hhx i Hobro, hvilket jeg er meget glad for. Jeg går i 3 g. og er færdig her til sommer. Den studieretning jeg har valgt er marketing, hvor jeg har virksomhedsøkonomi A og afsætning A som studieretningsfag.


Hvad var dit første indtryk af skolen i Hobro?

Mit første indtryk af skolen var meget underligt. Det hele var nyt og spændende og jeg skulle til at vænne mig til at være et helt andet sted og lære en masse nye mennesker at kende. Dog synes jeg lidt efter lidt, at jeg begyndte at falde godt til og jeg havde fået en god klasse.


Hvordan vil du beskrive livet her på skolen?

Livet her på skolen vil jeg beskrive som virkelig godt. Jeg synes det er godt at komme i skole hver dag og det har nok noget at gøre med, at jeg personligt godt kan lide, at alle kan med alle, så det altid en god oplevelse at møde i skole.


Hvordan oplever du det sociale fællesskab på din uddannelse?

Det sociale fællesskab på hhx er meget godt, der er ikke noget ”hierarki” og alle klassetrin kan snakke med hinanden. Derudover har vi også valgfag på tværs af klasserne hvilket også fungerer meget godt. Det giver også god mulighed for at komme i snak med andre end dem man plejer at snakke med.

Er der aktiviteter/arrangementer eller andet, som du savner eller gerne vil have mere af?

Jeg synes det er fedt når der er arrangementer i form af idrætsdag, fester eller fredagscafeer på skolen, og det vil man vel altid gerne have mere af.
Arrangementerne er med til at skabe et bedre fællesskab og giver rig mulighed for at komme til at snakke med nye mennesker.


Hvad vil du fremhæve for andre, hvis du skulle fortælle om, hvordan det er at gå på hhx i Hobro?

Jeg vil nok fremhæve det gode skolemiljø vi har her på skolen. Jeg synes det er dejligt, at vi er en lille skole, det gør det hele lidt mere personligt. Derudover kan det selvfølgelig også være svært at gå på hhx, da der også bliver stillet høje krav til en. Men disse udfordringer er også med til at gøre en dygtigere også selvom det kan være svært til tider. Men i disse tilfælde er lærerne heldigvis gode til at hjælpe, hvis der er behov for det og ellers plejer vi at være gode til at hjælpe hinanden i klassen.

Vil du anbefale skolen til andre?

Jeg vil helt sikkert anbefale skolen til andre! Primært fordi det er en lille skole, hvilket gør at der er et rigtig godt fællesskab – både på tværs af klasser og årgange. En anden fordel ved at det er en forholdsvis lille skole er, at man har et rigtig godt forhold til sine lærere og at de interesserer sig for den enkelte elev.

HHX elev fra Hobro
Citat tegn

Det sociale fællesskab på hhx er meget godt, der er ikke noget ”hierarki” og alle klassetrin kan snak med hinanden. Derudover har vi også valgfag på tværs af klasserne hvilket endeligt også fungere meget godt, det giver også god mulighed for at komme i snak med andre end dem man plejer at snak med.

Anne Caroline, hhx