Benyt en anden browser for at få den optimale oplevelse.

Du benytter en browser som er forældet.
Du kan benytte en anden browser for at få den optimale oplevelse, vi anbefaler følgende: Google Chrome, Microsoft Edge, Firefox eller Opera.    Luk denne besked

Gå til indholdet
Uddannelser Mere fra HEG
HEG logo i rød
Søg
Skriv eksempelvis uddannelse, adgangskrav til murer, kontakt etc.

Til dig der går i 8-10. klasse mulighederne er mange.

På denne side kan du få et overblik over, hvilke uddannelser vi tilbyder her på HEG, hvordan vores studiemiljø er og et kig ind i de forskellige klasseværelser. Mon ikke der er et som kunne være noget for dig.

Tag et kig rundt på siden, vær nysgerrig, gå på opdagelse i dine muligheder, stil gerne spørgsmål og tag et godt kig ind i de forskellige uddannelsesuniverser vi har her på HEG. Her kan du både komme med i køkkenet, ud i værkstedet, ind i biologilokalet, tage med os ud i verden - måske Tanzania eller Bruxelles? Mulighederne er mange, og du kan frit vælge lige præcis den ungdomsuddannelse du drømmer om. 

Brobygning og introduktionsforløb

Hvis du går i 8.-10. klasse i vores nærområder, så kan du vælge at komme på introduktionsforløb og brobygning hos os. Her kan du prøve af, hvordan det er at gå på hhx, htx eller en af de mange forskellige eud-uddannelser hos os.

Læs mere om de forskellige forløb her.  

Til forældre - Bliv klædt godt på til at vejlede dit barn om ungdomsuddannelse

Vi ved det godt, det er ikke altid lige nemt at træffe beslutningen om, hvilken ungdomsuddannelse man skal vælge. Det er heller ikke altid lige nemt, at finde rundt i de mange forkortelser, hvad du kan bruge specifikke uddannelser til efterfølgende eller optagelse.dk. Vi tilbyder derfor en hjælpende hånd, så du kan blive klædt godt på, og være godt forberedt når du skal tage samtalen med dit barn. 

Meld dig til vores nyhedsbrev, hvor vi løbende fortæller om alt det du gerne vil have svar på. Du tilmelder dig nemt lige her.

HEG's uddannelsesunivers

På HEG har vi et stort udbud af uddannelser, så mon ikke der også er en der passer til dig. Herunder kan du se de uddannelser du kan tage på HEG og læse mere om hvad de egentlig er for nogen. 

Vi håber på at se dig, i vores køkken, værksted, kemilokale, klasselokale eller femte sted. Vi ses! 

 

Kom med i køkkenet hos FJO 🥨🥩

Hvad er så lige det der FJO? Jo fjo står for: Fødevarer, jordbrug og oplevelser. Her kan du vælge uddannelsesretninger som, ernæringsassistent, gastronom (kok), bager eller gourmetslagter.

Det er altså her du skal kigge dig lidt omkring, følge med på SoMe og læse mere, hvis du synes det er fedt at arbejde med mad, gerne vil bruge din tid i køkkenet, have fokus på sundhed og gode råvarer. Det er en kreativ, innovativ og spændende uddannelse.

Hvis FJO lyder som noget for dig, så klik nedenunder hvor du både kan læse mere om uddannelsen, men også følge med på deres Facebook, hvor du kan få et kig ind i dagligdagen på FJO.

Læs mere om FJO her

Let's do business! 📊

Hvad er nu det for noget? Jo vores business uddannelser er for dig, som er på udkig efter en erhvervsuddannelse eller eux. På business har vi fokus på økonomi, salg, administration, kommunikation & events. Det synes vi selv er ret cool.
Fremtiden er digital - vil du lære hvordan du anvender sociale medier til måske at tjene kassen på, at dele din aftensmad, din vilde bytur, eller tage selfies. Færdigheder du også kan bruge, hvis du gerne vil starte egen virksomhed eller blive supersælger med stort S, jamen så kunne business godt være noget for dig.

Invester i din fremtid, det er altså big business.

Lyder business som noget for dig, så klik nedenunder hvor du både kan læse mere om uddannelsen, men også følge med på deres Facebook, hvor du kan få et kig ind i dagligdagen på business.

Læs mere om Business her

Har du hænderne orn'ligt skruet på? 🔧

Så kan det da være du skal tage et kig forbi TBT - bedre kendt som Teknologi, byggeri & transport.

Her kan du vælge en helt masse, som i rigtig meget fedt! Fx murer, smed, materielmekaniker og meget mere. Det kan altså godt betale sig, at have hænderne godt skruet på og kunne bruge hovedet.
Her sidder vi sjældent stille, vi bygger en masse og opholder os mest i værkstedet. Men altså, du slipper ikke for nogle timer på skolebænken. Det handler om balance.

Kunne TBT være noget for dig, så klik videre nedenunder hvor du både kan læse mere om uddannelsen, men også følge med på deres Facebook hvor du kan få et kig ind i dagligdagen på TBT.

Læs mere om TBT her

HTX? 🥽🥼🧪

HTX, Teknisk Gymnasium...hvad er så det for noget?

Jo, htx er for dig, som brænder for naturvidenskab, teknologi eller kommunikation og som drømmer om en uddannelse og et job med naturvidenskabeligt eller teknologisk fokus. Her er vi stolte af titlen som nørder, for helt ærligt, science, bioscience, computerscience og meget mere er altså ret så cool. Er du ikke enig?

Hvis du også synes det er fedt at nørde robotter, kemi, biologi og meget mere, så læs mere om vores htx uddannelse ved at klikke dig videre nedenunder. Du kan også følge med på vores Facebookside.

Læs mere om HTX her

HHX? 🌏🛫

Hhx er en gymnasial uddannelse uden grænser - så ønsker du en uddannelse med en skarp international profil, og vil du gerne vide noget om samfundsforhold, økonomi og hvorfor nogle virksomheder klarer sig og andre ikke, så er hhx lige noget for dig!

Kunne hhx være noget for dig, så klik videre nedenunder hvor du både kan læse mere om uddannelsen, men også følge med på deres Facebook hvor du kan få et kig ind i dagligdagen på hhx.

Læs mere om HHX her

Du kan bo hos os 🏡

På HEG i Aars kan du bo på vores skolehjem/kollegie/elevhotel...ja, du ved hvad vi mener. Her kan du bo med dine venner, vores køkken søger for lækker mad, og så har vi en masse fede aktiviteter du kan benytte dig af.

Ved at vælge skolehjemmet til, får du mulighed for at rykke teltpælene op hos mor og far og i stedet indlogere dig på vores skolehjem i Aars. På den måde kan du bo direkte på skolen og være fælles ikke bare om det faglige, men også om alt det andet. Et skolehjem er nemlig ikke blot et sted, hvor du bor, men også en hverdag fuld af liv, sjov, gode venner og fantastiske faciliteter. Det er her, du spiser, sover og hænger ud – døgnet rundt. Det er at følge drømmen 24/7.

Læs mere om skolehjemmet

Mulighederne er mange, og vi er klar til at hjælpe

Er du i tvivl om dine muligheder og dine valg, er vores vejledere selvfølgelig klar til at hjælpe dig. Det gælder, uanset om du overvejer HEG eller allerede går på en af vores uddannelser.

Kontakt en vejleder Book rundvisning
Vejledning af elever