Relaterede kurser
Ergonomi
Introduktion til ESG og ESG-rapportering
Kurset giver grundlæggende forståelse af begreber, nøgletal, kompetencer og standarder for ESG og viden om lovgivningskrav til virksomhedens ESG og bæredygtighedsrapportering. Du kan medvirke til virksomhedens opstart af proces. Faget er lånt af EUC Nord.
Råvarer og håndværk i professionelle køkkener
Med kurset opnår du viden og færdigheder, som gør dig i stand til at udvælge, sammensætte og klargøre råvarer på en måde, så maden fremstår indbydende og med en fremhævning af de enkelte råvarers sensoriske egenskaber.
Indskrivning og formatering af mindre tekster
Deltageren kan benytte basisfunktioner i tekstbehandling til indskrivning og formatering af mindre tekster som fx breve og opslag samt anvende redigeringsfaciliteter til fx sletning, flytning og kopiering af tekst. Endvidere kan deltageren definere enkel sideopsætning, herunder fx margener og sidenummerering samt anvende tekstbehandlingsprogrammets stavekontrol og hjælpefunktion. Ved hjælp af programmets tabelfunktion kan deltageren desuden oprette enkle skemaer og opstillinger i form af fx prislister og notater. Uddannelsesmålet retter sig mod AMU-målgruppen. Dvs. personer med en uddannelsesbaggrund til og med erhvervsuddannelsesniveauet. Der er en skriftlig og praktisk prøve til uddannelsen Der er en særlig prøve til kursister, der tager uddannelsen som fjernundervisning
Det effektive lager
Lagerfunktionen i enhver virksomhed skal fungere så effektivt som muligt. Derfor bruger vi her 2 dage på at kigge ind på dit lager med friske øjne for at sikre netop det. Du får indsigt i hvordan budgetter og årsregnskaber er påvirket af lagerfunktionen, og hvilke nøgletal og KPI´er er særlig relevante for lageret. På kursus deler vi erfaringer både samlet og i mindre grupper, og forhåbentlig giver det, sammenholdt med praktisk viden fra undervisningen, ny inspiration og blod på tanden til små eller store forandringer. Dette kursus afsluttes ikke med prøve. I praksis kan de 2 dage forløbe sådan: Dag 1Hvordan indgår lageret i virksomhedens forretning, budgetter og regnskaber? Hvilke retningslinjer er der for dit lager? Hvor er der muligheder for at optimere, dvs. spare penge og tid eller øge værdi og kvalitet , i.f.t. lageret? Dag 2Hvilke konkrete nøgletal eller målinger kan vi bruge i forhold til vores lager? Fx. sammensætning, omsætningshastighed, lagerdage. Hvilke mål kan vi sætte os for effektivisering? Hvordan følger vi op?