Relaterede kurser
Kalkulation ved produktion af mad
Med kurset opnår du viden og færdigheder, som gør dig i stand til at kalkulere og dimensionere madproduktion, hvor du tager højde for svind på forskellige fødevaregrupper gennem en beregning af svindprocenter.
Anvendelse af skærerobotter i byggebranchen
Kurset handler om brugen af skærerobotter til tilskæring af plader og beklædning i lettere materialer. Der er fokus på viden om opsætning, nedtagning, indstilling og programmering af robotten. Der fokuseres også på vurdering af robottens kapacitet i forhold til traditionel opskæring på kurset. På kurset bliver der også undervist i arbejdsmiljø, arbejdssikkerhed og bæredygtig praksis. Faget er lånt af EUC Nord.
Grundlæggende førstehjælp
Hvad kan du efter at have fulgt dette kursus? Kurset afholdes over 2 dage.Pris kr. 16.000 optil 16 deltagere
Kørende have/parkmaskiner, justering og enkel reparation, 1
Hvad kan du efter at have fulgt dette kursus? Deltageren kan foretage grundlæggende justeringer på kørende have- og parkmaskiner. Endvidere kan deltageren fejlsøge og foretage mindre reparationer ved hjælp af tilhørende instruktionsmateriale.
Plantebaseret mad i professionelle køkkener
Med kurset får du ny viden og nye færdigheder, som gør, at du kan planlægge og tilberede plantebaserede måltider med brug af grøntsager, kartofler, kornprodukter, frø og nødder i samspil med animalske produkter. Du lærer, hvordan man fremstiller plantebaseret mad med afsæt i sæsonens råvarer, som på én gang er velsmagende, ernæringsmæssigt fyldestgørende og klimavenlige.