Relaterede kurser
Gårsdagens overproduktion
Hvad kan du efter at have fulgt dette kursus? Madspild er en af de faktorer der laver stor klimabelastning og her er kurset for dig, der vil sænke madspildet til et minimum. Der er fokus på hvordan madspild minimeres, og hvordan du kan udnytte de rester, der må komme, til attraktive nye serveringer efter de gældende hygiejneregler. Du får også redskaber til appetitlige anretninger og serveringsformer der mindsker madspildet. Kurset kombineres med teori og praktisk arbejde i køkkenet.
Mersalg i butikken
Hvad kan du efter at have fulgt dette kursus? Efter uddannelsen kan deltageren i salgssituationen anvende teknikker til mersalg. Deltageren bliver bevidst om kundens behov og kan gennem sit engagement give kunden en god oplevelse og opnå et mersalg til butikken.
Mejetærsker: Opbygning og funktion
Hvad kan du efter at have fulgt dette kursus? Efter endt uddannelse har deltageren udført betjening, fejlfinding og reparation på en tidssvarende mejetærsker.
Entreprenørmaskiner enkel, fejlfind / reparer 2
Hvad kan du efter at have fulgt dette kursus? Deltageren kan foretage kontrol, fejlfinding og reparation på den enkle entreprenørmaskines mekaniske, elektriske og hydrauliske funktioner. Endvidere kan deltageren anvende relevant dokumentation og diagnoseværktøj til kontrol og fejlfinding på den enkle entreprenørmaskines funktioner.
Måltidsplanlægning og tilberedning: Småtspisende 2
Med kurset opnår du viden og færdigheder, som gør dig i stand til producere diæter i små portioner, hvor måltidet har en høj energitæthed og gør brug af relevante specialprodukter.