Relaterede kurser
Syltning og fermentering af sæsonens råvarer
Du lærer at planlægge og fremstille forskellige typer af syltninger og fermenteringer af sæsonens råvarer, der kan anvendes som gastronomisk supplement og raffinement i nye og klassiske retter. Lånt godkendelse af Aarhus Tech
Patogene mikroorganismer i risikoanalyse
Med kurset opnår du viden og færdigheder, som gør dig i stand til at bidrage til opretholdelse af fødevarehygiejne/-sikkerhed i storkøkkenet i forbindelse med alle faser af madproduktionen - og at udarbejde og effektuere handleplaner ved tilbagekaldelse af madprodukter, som I selv har produceret i køkkenet.
Opbygning, funktion og reparation af finsnitter
Hvad kan du efter at have fulgt dette kursus? Deltageren kan betjene og indstille finsnitterens forskellige funktioner ved hjælp af relevant dokumentation. Deltageren kan udføre fejlfinding og reparationer på maskinens mekaniske systemer og hydrauliske anlæg med tilhørende el-styringer.
De 7 kostråd anvendt i professionelle køkkener
Med kurset får du ny viden og færdigheder til at arbejde specifikt med de 7 kostråds anbefalinger til professionel produktion af mad, som er klimavenlig, ernæringsrigtig og sund.
Plantefars i professionelle køkkener
Med kurset får du ny viden og nye færdigheder, som gør, at du kan fremstille rent plantebaseret fars med fokus på velsmag, mæthedsfornemmelse, ernæring og tekstur. Du lærer, hvordan planterige farsretter kan indgå i såvel nye som traditionelle retter ¿ også med fokus på, hvordan det enkelte måltid kan blive mere klimavenligt.