Bliv bager, kok, ernæringsassistent eller gourmetslagter?
Du kan stadig nå det - vi mangler dig! Studiestart i august eller januar.
Studiestart for dig, der NETOP har færdiggjort din 9. eller 10. klasse
Interesserer du dig for at arbejde med mad og har du færdiggjort din 9. eller 10. klasse inden for det seneste år, så skal du læse med her.
Uddannelsen starter med et Grundforløb 1. Det er det første halve år, hvor du finder ud af, hvor din primære interesse ligger. Altså om du er mest interesseret i at blive gastronom, bager/konditor, gourmetslagter eller ernæringsassistent. Du prøver alle fagene og kan dermed bedre træffe det rigtige uddannelsesvalg for dig. Størstedelen af undervisningen foregår i skolens køkkener og restaurant, men du skal også med ud at besøge restauranter, kantiner, landbrug o. lign.
Du kommer bl.a. til at arbejde med emner som: Bæredygtighed, økologi, lokale råvarer, eksotiske ingredienser, hygiejne, service, madspild, menuplaner, varemærkninger og meget mere.
Du kan vælge at læse til bager, ernæringsassistent, gourmet slagter eller kok på en erhvervsuddannelse (EUD) eller en EUX. På sidstnævnte får du samtidig din studenterhue og bedre muligheder for at læse videre efterfølgende.
Hvor: HEG tilbyder Grundforløb 1 og 2 i både Aars og Hobro.
Studiestart: Studiestart: 5. august 2024
Du kan stadig nå at tilmelde dig, det gør du på www.optagelse.dk eller kontakt vores uddannelses- og erhvervsvejleder Trine Ibsen (tlf. 23 44 67 36).
Studiestart for dig, der for MERE END ET ÅR SIDEN har færdiggjort din 9. eller 10. klasse
Det er ikke altid, at den lige vej til uddannelse og arbejde har været planlagt siden folkeskolen, og nogle gange kommer livet i vejen. Kender du følelsen, og brænder du samtidig for at bearbejde og arbejde med fødevarer, så skal du læse med her.
Uddannelsen starter her med et Grundforløb 2. Det er det første halve år, hvor du lærer de grundlæggende faglige kompetencer, som er målrettet den retning, du vælger; enten gastronom, bager og konditor, gourmetslagter eller ernæringsassistent.
Hvor: HEG tilbyder Grundforløb 1 og 2 i både Aars og Hobro.
Studiestart: 5. august 2024 og 13. januar 2025
Deadline for tilmelding: Tilmelding er åben. Kontakt en vejleder.
Du kan stadig nå, det tilmeld dig på www.optagelse.dk eller kontakt vores uddannelses- og erhvervsvejleder Trine Ibsen (tlf. 23 44 67 36).
OBS! Vi afholder delvis sommerferie i uge 28-30. Du kan kontakte os alle hverdage mellem kl. 10-12 på vores hovednummer tlf. 96 98 10 00.
Gode jobmuligheder
I Himmerland er der gode jobmuligheder inden for fødevareuddannelserne. Vores virksomhedskonsulent og undervisere har god kontakt til branchen og det lokale erhvervsliv, og alle hjælper til således, at du får den helt rigtige praktikplads for dig.
Her er det rart at gå i skole
Fællesskabet er vigtigt for os, og vi er arbejder ud fra at fællesskabet iblandt eleverne, og relationen mellem elever og undervisere skal være god for at læringen bedst tilegnes. Vi samler på gode oplevelser og glade elever, og vægter nærhed, kammeratskab, tryghed, fællesskab, respekt og gode grin.