Benyt en anden browser for at få den optimale oplevelse.

Du benytter en browser som er forældet.
Du kan benytte en anden browser for at få den optimale oplevelse, vi anbefaler følgende: Google Chrome, Microsoft Edge, Firefox eller Opera.    Luk denne besked

Gå til indholdet
Uddannelser Mere fra HEG
HEG logo i rød
Søg
Skriv eksempelvis uddannelse, adgangskrav til murer, kontakt etc.

Streetart fernisering på HEG Aars

Vores skønne elever har siden nytår haft fornøjelsen af, at dykke ned i streetart genren og teste deres kreativitet af. Det har de sammen med den selvstændige kunstner Anna Kathrine Trads, og som kulminationen på de mange ugers arbejde, kan du nu se deres færdige værker.

Kom med torsdag den 9. marts kl. 15:00 i Oasen, Østre Boulevard 10. Arrangementet er for alle elever på skolen. 

 

Projektet har haft fokus på udsmykning, her især kollgierne og de fælles arealer. Projektet er støttet af Aars by Jubilæum, som ønskede at bidrage til skolens målsætning om at inddrage eleverne i udviklingen af studiemiljøet. Derudover er det et samarbejde med UMMK - unges møde med kunsten.

Du kan læse mere om det her.

   

 

Anna Kathrine Trads aka AK 👱🏼‍♀️

Anna Kathrine Trads arbejder som selvstændig kunstner, under navnet Contradst Studio.
Hun har atelier i North Urban Art Studio I Aalborg, og har rødder i Vesthimmerland, hvor hun bl.a. har gået på Vesthimmerlands Gymnasium.

Hun underviser og laver workshops i spray og streetart med stort fokus på evnen til at stimulere og øve evnen til at tænke kreativt, og dermed kunne skabe værker med sjæl og fortælling, hvad end det er abstrakt eller mere figurativt.

Hvis du vil se mere af hendes arbejde, kan du finde hende på instagram, psst. hun er rimelig bad ass. 😎🦸🏼‍♀️

AK på Instgram
Ak Close Up
Citat tegn

Det har været en kæmpe fornøjelse at se elevernes udvikling i gennem dette forløb. De har kastet sig ud i det, og virkelig lært meget på den tid vi har haft. Jeg glæder mig til at se, om det er noget de vil bruge fremover på den ene eller anden måde.

Anna Kathrine, kunstner