Benyt en anden browser for at få den optimale oplevelse.

Du benytter en browser som er forældet.
Du kan benytte en anden browser for at få den optimale oplevelse, vi anbefaler følgende: Google Chrome, Microsoft Edge, Firefox eller Opera.    Luk denne besked

Gå til indholdet
Uddannelser Mere fra HEG
HEG logo i rød
Søg
Skriv eksempelvis uddannelse, adgangskrav til murer, kontakt etc.

Let's get street! 😎

Skal vi ikke sammen give skolen i Aars et mindre ansigtsløft? Vi synes hun trænger lidt. Derfor vil vi gerne invitere jer med til, at vi sammen sætter lidt ekstra farve og kant på omgivelserne. 🌈✨

Vi har allieret os med seje Anna Kathrine Trads 👧🏼 , kunstner med speciale i streetart. Sammen vil vi udforske kreative og kunstneriske processer, spray-teknikker og meget mere. Vi glæder os til slippe fantasien løs og få spraydåsen i hånden, hvad med dig? 
Du behøver ikke være en ung Picasso, kunstværkstedet er for alle - og kræver kun lidt fantasi, resten lærer Anna Katrine dig. 

Sammen vil vi udforske, udvikle og skabe et kunstnerisk håndværk, der kommer til at pynte på skolen og være med til at inspirere nuværende og kommende elever. Ja og bare gøre skolen lidt sejere, ik. 😋
Tilgangen vil for det meste være hands-on og fungere som et åbent ”kunst-VÆRKSTED”, hvor vi hjælper hinanden med at finde de gode og anderledes løsninger.

Så kig endelig forbi og slip din indre streetartist ud, få dig et street alias (tag) og nogle hyggelige timer sammen med kammeraterne. 

Vi håber i vil være med til at skabe rammerne for jeres egen skole, give HEG en ny identitet og samtidig hygge jer med kreative processer og teknikker. 

Vi vil i første omgang beskæftige os med

Outdoor udsmykning og nye streetnavne ✌🏼
Vi synes, at det kunne være fedt med noget installationskunst ved de fire skolehjemsbygninger, og måske vi også skal have givet dem et nyt navn?   

Ny identitet i afdelingerne 🖌
Vi vil gerne skabe noget synlig og fælles identitet for de forskellige afdelinger, og vi er sikre på at i har en masse gode ideer til hvordan! Det kunne være installationer på fx. gavle, porte, vægge eller døre. Måske i allerede har nogle gode bud på hvor i tænker det skal være? 

 

 

 

Anna Kathrine Trads aka AK 👱🏼‍♀️

Anna Kathrine Trads arbejder som selvstændig kunstner, under navnet Contradst Studio.
Hun har atelier i North Urban Art Studio I Aalborg, og har rødder i Vesthimmerland, hvor hun bl.a. har gået på Vesthimmerlands Gymnasium.

Efter at have studeret grafisk design og innovation i Aalborg, har hun lavet kunstprojekter både i Danmark og rundt omkring i verden bl.a. Spanien, Cypern og Sverige. Hun arbejder primært med at lave gavlmalerier med spraymaling, og hendes motiver er ofte figurative med abstrakte elementer.

Hun underviser og laver workshops i spray og streetart med stort fokus på evnen til at stimulere og øve evnen til at tænke kreativt, og dermed kunne skabe værker med sjæl og fortælling, hvad end det er abstrakt eller mere figurativt.

Hvis du vil se mere af hendes arbejde, kan du finde hende på instagram, psst. hun er rimelig bad ass. 😎🦸🏼‍♀️

AK på instagram

Praktisk info & tilmelding

Vi åbner det kreative værksted, og byder AK indenfor første gang onsdag den 18/1 fra 16:30-20:30. Derefter vil værkstedet være åbent hver onsdag i ugerne 4, 5, 6, 7, 9 og 10. 

Værkstedet er åbent for alle, så kunne det være noget for dig så send en mail eller sms til, Lars Reimer på enten lhr@heguddannelser.dk eller 2497 6744. For tilmelding skriv venligst, fulde navn samt hvilke uger du kan deltage, hvis ikke du kan hver uge. (Bor du ikke fast på skolehjemmet sørger vi for aftensmad). 😃

Vi mødes i Oasen og følges ad derfra til værkstedet eller rundt på skolen, afhængig af dagens program. (Østre Boulevard, Aars) 

Husk at møde op i, eller medbringe tøj, som gerne må blive 'beskidt'.

* er du forhindret i at deltage så husk at give Lars besked.

Projektet er støttet af UMMK & Aars Byjubilæum.

      

Kom med i kunstværkstedet

Der er altid højt humør, og knald på hyggen når vi mødes i værkstedet. 

Streetart, kunst og kultur

Anna Kathrine Stads i gang med et af sine mange kreative projekter.