Benyt en anden browser for at få den optimale oplevelse.

Du benytter en browser som er forældet.
Du kan benytte en anden browser for at få den optimale oplevelse, vi anbefaler følgende: Google Chrome, Microsoft Edge, Firefox eller Opera.    Luk denne besked

Gå til indholdet
Uddannelser Mere fra HEG
HUK Logo
Søg
Skriv eksempelvis uddannelse, adgangskrav til murer, kontakt etc.

Type

Kategorier

Salg & Handel

AMU 47190, 49929, 40448

Sælgeruddannelsen

Aars

Hvad kan du efter at have fulgt dette kursus? Salg er et håndværk, der kræver det rigtige værktøj, hvis resultatet skal blive godt. Derfor har du som sælger også brug for at bruge værktøjet rigtigt. Du kan sikkert allerede meget, men det er altid inspirerende at lære nyt og få nye input – også fra kollegaer i branchen. Derfor udbyder vi nu en uddannelse, der er målrettet sælgerne på B2B markedet i Danmark. Uddannelsen er sat sammen af tre AMU-kurser, så de tilsammen kommer hele vejen rundt om salgets discipliner. Du kommer til at arbejde med planlægning, opsøgende arbejde og gennemførsel af salget. Sælgeren som rådgiver i et konkurrencepræget marked er også en del af uddannelsen, og endelig bliver salgsledelse det, der kommer til at binde det hele sammen. Her kommer du til at arbejde med at sætte mål for din indsats, skabe aktiviteter, der støtter op om dit salgsarbejde, bryde de overordnede mål ned, så de kan omsættes til konkrete handlinger i hverdagen og meget mere. Brugen af CRM er også et af omdrejningspunkterne i uddannelsen. Vi tilbyder alle deltagere en DISC-personprofil og opfordrer alle deltagere til at benytte tilbuddet, da analysen danner fundamentet for meget af undervisningen på første modul. Prisen for DISC-profilanalysen er 2.400,00 kr. ekskl. moms. Modul 1 Sælgerens roller – Hvem er jeg som sælger?Modul 2 Sælgerens værktøjskasse – Hvordan hjælper jeg kunden på bedste vis?Modul 3 Salgets discipliner – Hvordan vil jeg arbejde med salg i morgen?

AMU 47190

Opsøgende salgsarbejde på B2B-markedet

Aars

På kurset kommer du til at arbejde med planlægning og gennemførelse af salg til B2B markedet, herunder salg af produkter og produktløsninger. Med fokus på relationen til din kunde arbejder du med forskellige salgsteknikker.  

AMU 49229

Rådgiverrollen inden for B2B handel

Aars

På kurset lærer du, hvad der er vigtigt i forhold til rollen som rådgiver og vejleder. Andre emner er anvendelse af IT-systemer og programmer, fx CRM og ERP.

AMU 40448

Salgsledelse

Aars

På kurset lærer du om planlægning af relevante aktiviteter, der fører til opfyldelse af salgsmål. Du arbejder også med salgsstrategi ogmotivation.

Se alle kurser inden for Salg & Handel

Sociale medier

AMU 40995

Nye kunder via viral markedsføring

Aars

Hvad kan du efter at have fulgt dette kursus? Deltageren lærer at anvende viral markedsføring til at styrke virksomhedens online markedsføringsindsats. Der arbejdes med forskellige virale markedsføringsmedier og -kanaler, bl.a. sociale netværk, nichesites, communities, blogs mm. Deltageren kan placere/uploade markedsføringskampagnen i de relevante medier.

AMU 49556

Anvendelse af sociale medier i virksomheden

Aars

Hvad kan du efter at have fulgt dette kursus? Efter kurset kan du anvende sociale medier til markedsføring og branding af virksomheden. Du kan formulere tekst og anvende billeder med det mål at fasholde og tiltrække kunder i virksomheden. Du kan bidrage til udvikling af e-koncept og har kendskab til lovmæssige krav.