Relaterede kurser
Bæredygtigt byggeri - cirkulær økonomi
Deltagerne kan anvende principperne for bæredygtighed og cirkulær økonomi i byggeriet til at: - Udvælge materialer og byggeprocesser for mere energirigtigt og bæredygtigt byggeri. - Foretage en miljøvurdering i forhold til de anvendte materialer og byggeprocesser.
Sensorisk analyse
Med kurset opnår du viden og færdigheder, som gør dig i stand til at tilberede og anrette måltider på baggrund af en analyse af de sensoriske virkemidler i kompositioner af den enkelte ret, så den matcher forskellige målgrupper.
Råvarernes egenskaber
Med kurset opnår du viden og færdigheder, som gør dig i stand til at - med fokus på korrekt portionering - at fremstille måltider i institutionskøkkener, under hensyntagen til årstidens råvarer og deres særlige ernæringsmæssige og sensoriske kvaliteter.
Måltidsplanlægning og tilberedning: Småtspisende 2
Med kurset opnår du viden og færdigheder, som gør dig i stand til producere diæter i små portioner, hvor måltidet har en høj energitæthed og gør brug af relevante specialprodukter.
Anvendelse af regneark til enkle beregninger
Deltageren kan oprette enkle formler og formatere et regneark, så det er præsentabelt og overskueligt, samt definere sideopsætning til udskrivning af regneark. Kurset retter sig mod faglærte og ufaglærte medarbejdere, der har brug for at kunne foretage simple beregninger og præsentationer/layout i regneark. Der er en skriftlig og praktisk prøve til uddannelsen Der er en særlig prøve til kursister, der tager uddannelsen som fjernundervisning