Relaterede kurser
Mere grønt i kendte retter i professionelle køkken
Med kurset får du ny viden og nye færdigheder, som gør, at du kan tilberede plantebaserede måltider, hvor animalske produkter indgår som krydderi. Du lærer at videreudvikle kendte og traditionelle retter med brug af flere planter og færre animalske produkter og dermed også mere klimavenlige retter - uden at det går ud over velsmag, mæthedsfornemmelse og ernæring.
Introduktion til virksomhedens klimaregnskab
Kurset giver grundlæggende viden om begreber, standarder og lovgivningskrav til virksomheders klimaregnskab til bæredygtighedsrapportering. Få grundlæggende kendskab til metoder, opdaterende kilder og værktøjer som Klimakompasset.
Omlægning til økologisk madproduktion
Med kurset opnår du viden og færdigheder, som gør dig i stand til i samarbejde med kolleger at medvirke ved køkkenets omlægning til økologisk madproduktion med afsæt i køkkenets eksisterende ressourcer.
Tilberedningsmetoder og fremstilling af mad
Hvad kan du efter at have fulgt dette kursus? Du kan klargøre råvarer og tilberede måltider til både kolde og varme måltider ud fra viden om grundtilberedning, råvarer og sensorik. Du kan udføre grundberedningsmetoder inden for kogning, bagning, stegning og jævning-stivning og følge en grundopskrift og metodebeskrivelsen for en given ret.
Engelsk på jobbet - for begyndere
Det er ikke til at komme udenom: Engelsk sniger sig ind over det hele. På kurset arbejder vi med typiske arbejdssituationer, hvor man kan have brug for et basalt engelsk ordforråd. Og så øver vi os sammen med andre, der sikkert heller ikke føler sig helt trygge ved det engelske sprog.