Relaterede kurser
Håndholdt have/parkmaskiner, justering og enkel reparation, 1
Hvad kan du efter at have fulgt dette kursus? Under kurset opnår kursisten kendskab til funktion, simpel fejlsøgning og justering af håndholdte have og parkmaskiner. Dette sker gennem undervisning i værksted såvel som teorilokale.Efter kurset vil kursisten være i stand til at råde og vejlede kunder inden for vedligehold af have ogparkmaskiner. Kurset vil omfatte maskiner som motorsav, buskrydder, hækkeklippere og lignende maskiner ogder vil være arbejde med instruktionsbøger tilhørende disse maskiner. Generel forståelse for 2- og 4- taktmotorer er en forudsætning for at kunne få et optimalt udbytte af kurset.
Mersalg i butikken
Hvad kan du efter at have fulgt dette kursus? Efter uddannelsen kan deltageren i salgssituationen anvende teknikker til mersalg. Deltageren bliver bevidst om kundens behov og kan gennem sit engagement give kunden en god oplevelse og opnå et mersalg til butikken.
Tværfagligt samarbejde om måltider til ældre
Deltageren kan samarbejde tværfagligt om måltider til ældre og kan gennem arbejdstilrettelæggelse og ansvarsfordeling sikre en helhedsorienteret indsats mhp. at understøtte den ældre borgers funktionsniveau og livskvalitet. Deltageren kan indgå i en tværfaglig og konstruktiv dialog, herunder modtage og videregive relevant information og observationer.
Anvendelse af skærerobotter i byggebranchen
Kurset handler om brugen af skærerobotter til tilskæring af plader og beklædning i lettere materialer. Der er fokus på viden om opsætning, nedtagning, indstilling og programmering af robotten. Der fokuseres også på vurdering af robottens kapacitet i forhold til traditionel opskæring på kurset. På kurset bliver der også undervist i arbejdsmiljø, arbejdssikkerhed og bæredygtig praksis. Faget er lånt af EUC Nord.
Bæredygtighed ift. fødevarer, service & oplevelser
Efter kurset kan du anvende viden om bæredygtighed og FN¿s verdensmål i relation til fødevare, service- og oplevelsesvirksomhed. Du kan identificere mulige bæredygtighedsinitiativer i eget fagområde, egen virksomhed og branche. Du kan anvende viden om bl.a. brancherelevante mærkninger og certificeringer til at træffe bæredygtige valg i forhold til mad, fødevarer og oplevelser.