Relaterede kurser
Arbejdsmiljø og sikkerhed, svejsning/termisk
Deltagerne har kendskab til relevante arbejdsmiljøpåvirkninger, sundhedsrisici og foranstaltninger ved svejsning og termisk skæring (plasmaskæring, laserskæring og flammeskæring), herunder kravene i Arbejdstilsynets bekendtgørelse. Derudover har deltagerne en teoretisk viden om arbejdsmiljømæssige forhold, regler og krav, der har betydning ved svejsning og termisk skæring samt slibning i tilknytning hertil.
Sikkerhed, fejlfinding og reparation
Hvad kan du efter at have fulgt dette kursus? Du vil selvstændigt kunne udføre L-AUS (Lavspænding Arbejde Under Spænding) på offroad køretøjer efter gældende love og regler med anvendelse af stærkstrømsbekendtgørelsen. Du vil kunne forstår og anvende viden om sikkerhedsaspekter ved udmåling af elektriske anlæg i drift. Du forstår og kan anvende viden om valg og korrekt anvendelse af relevant værktøj i henhold til gældende måleteknik, love, regler og standarder. Du kan foretage de nødvendige sikkerhedsforanstaltninger under afprøvning af elektriske anlæg på offroad materiel. Du kan med den opnåede viden: Foretage kontrol, fejlfinding og reparation på den eldrevne entreprenør- og landbrugsmaskines el-mekaniske, el-hydrauliske og eldrevne transmissionssystemer. Anvende relevant dokumentation og værktøjer til kontrol og fejlfinding på den eldrevne entreprenør- og landbrugsmaskines el-mekaniske, el-hydrauliske og eldrevne transmissionssystemer.
Måltider til småtspisende 1
Hvad kan du efter at have fulgt dette kursus? Kurset er for dig, der laver mad til personer, der ikke spiser så meget, i alle aldre. Der arbejdes med principperne for kost til småtspisende både teoretisk og praktisk i køkkenet. Du vil få værktøjer til at planlægge og tilberede appetitligt og fristende mad.
Mejetærsker: Opbygning og funktion
Hvad kan du efter at have fulgt dette kursus? Efter endt uddannelse har deltageren udført betjening, fejlfinding og reparation på en tidssvarende mejetærsker.
Strategi for indførelse af økologi i madproduktionen
Med kurset opnår du viden og færdigheder, som gør dig i stand til at planlægge og gennemføre overgangen til økologisk madproduktion i køkkenet, og i den forbindelse også informere om baggrund og mål for omlægningen overfor jeres bruger- og kundegruppe.