Bliv gourmetslagter
Drømmer du om at arbejde med udskæringer og tilberedning af kød? Og elsker du at rådgive om stegetider, som får det bedste frem i kødet, så er gourmetslagter lige noget for dig.
Du benytter en browser som er forældet.
Du kan benytte en anden browser for at få den optimale oplevelse, vi anbefaler følgende: Google Chrome, Microsoft Edge, Firefox eller Opera. Luk denne besked
Drømmer du om at arbejde med udskæringer og tilberedning af kød? Og elsker du at rådgive om stegetider, som får det bedste frem i kødet, så er gourmetslagter lige noget for dig.
Når du vælger erhvervsuddannelsen som gourmetslagter, kommer du til at arbejde med udskæringer og tilberedning af kød. Når du arbejder som gourmetslagter, kan du enten være ansat i en slagterforretning, et supermarked eller på et mindre slagteri. Du kan også starte din egen virksomhed.
Mange supermarkeder har en delikatesseafdeling, hvor man fremstiller og sælger tilberedte pålægsvarer – det man også kalder charcuterivarer. Du skal brænde for detaljen og kunne lide at rådgive kunder om de udskæringer, som findes i den køledisk, som du selv har været med til at arrangere.
Som gourmetslagter vil du på uddannelsen lære at kende god kvalitet. Det er dit job, at bøfferne i køledisken er saftige og møre. Du kommer også til at arbejde med, hvad god kundeservice er, og hvordan du holder en god hygiejne, så kødet forbliver friskt.
På skolen vil du blandt andet få undervisning i fag som detailopskæring, grovopskæring og tilberedning.
Som gourmetslagter skal du have en stor interesse for kød. På skolen vil du blive undervist i forskellige slagtedyr, og hvordan de skal opskæres og opbevares, så kødet bliver mørt.
Jeg ville selv starte som kok, men efter lange samtaler med min far og mange timers tænken gav det mest mening for mig at starte som slagter – idet min passion er kød.
CasparHerunder finder du praktiske informationer om fx adgangskrav, studiesteder, EUV osv. Du kan også finde informationer om, hvilke krav du skal opfylde for at blive optaget på en erhvervsuddannelse - det gælder både, hvis du kommer direkte fra 9. eller 10. klasse, eller hvis du er over 25 år.
For at kunne starte på en erhvervsuddannelse skal du opfylde adgangskravene. Kommer du fra 9. eller 10. klasse, skal du typisk starte på grundforløb 1.
Der gælder de samme adgangskrav til eux som til erhvervsuddannelser uden eux.
Herunder finder du kontaktoplysninger på vores personale i de forskellige afdelinger.
Herunder finder du praktiske informationer om fx adgangskrav, studiesteder, EUV osv. Du kan også finde informationer om, hvilke krav du skal opfylde for at blive optaget på en erhvervsuddannelse - det gælder både, hvis du kommer direkte fra 9. eller 10. klasse, eller hvis du er over 25 år.
For at kunne starte på en erhvervsuddannelse skal du opfylde adgangskravene. Kommer du fra 9. eller 10. klasse, skal du typisk starte på grundforløb 1.
Der gælder de samme adgangskrav til eux som til erhvervsuddannelser uden eux.
Herunder finder du kontaktoplysninger på vores personale i de forskellige afdelinger.
En vigtig del af arbejdet som ernæringsassistent går ud på at tilrettelægge fremstillingen af sund kost til mange mennesker.
En vigtig del af arbejdet går ud på at sammensætte et måltid, så det bliver en oplevelse for kunden at spise.
En bager og konditor bager brød og kager. En vigtig del af arbejdet går ud på at fremstille et produkt, der tiltrækker kunderne.
Er du i tvivl om dine muligheder og dine valg, er vores vejledere selvfølgelig klar til at hjælpe dig. Det gælder, uanset om du overvejer HEG eller allerede går på en af vores uddannelser.
Kontakt en vejleder Book rundvisning