Benyt en anden browser for at få den optimale oplevelse.

Du benytter en browser som er forældet.
Du kan benytte en anden browser for at få den optimale oplevelse, vi anbefaler følgende: Google Chrome, Microsoft Edge, Firefox eller Opera.    Luk denne besked

Gå til indholdet
Uddannelser Mere fra HEG
HEG logo i rød
Søg
Skriv eksempelvis uddannelse, adgangskrav til murer, kontakt etc.

Tre lande samlet på HEG i Aars forud for WorldSkills 2024

I disse dage er deltagere fra Brasilien, Holland og Danmark samlet i Aars for at træne i disciplinen “Heavy Vehicle Technology”.

“Heavy Vehicle Technology” er betegnelsen for entreprenør og landbrugsmaskiner i worldskills sammenhænge, og træningen finder sted på HEG - Himmerlands Erhvervs- og Gymnasieuddannelser, hvor deltagerne forbereder sig på konkurrencen, der løber af stablen i september 2024.

Deltagerne træner intensivt i forskellige discipliner inden for tung køretøjsteknologi, herunder motor, hydraulik, elektricitet og transmission. Denne træningslejr giver deltagerne mulighed for at finpudse deres færdigheder og udveksle viden og erfaringer på tværs af landegrænser.


“Vi er stolte af, at kunne være værter for denne internationale træningslejr,” siger Aksel Gaardsted Christiansen, Uddannelseschef hos HEG. “Det er en fantastisk mulighed for vores deltagere at lære af hinanden og forberede sig bedst muligt til WorldSkills i Lyon.” – derudover får vi mulighed for at deltagere kan opleve vores trænings set-up, som vi med stolthed viser frem, og er samtidig med til at cementere vores position som international samarbejdspartner om træning og uddannelse til maskinbranchen.


WorldSkills er en global konkurrence, der samler unge talenter fra hele verden for at konkurrere i forskellige faglige discipliner. Konkurrencen i Lyon forventes at tiltrække tusindvis af deltagere og tilskuere, og det er en enestående platform for at fremvise de færdigheder og talenter, som deltagerne har udviklet gennem deres uddannelse og træning. Fra Danmark deltager Birgitte Brunsgaard Jacobsen i konkurrencen. Birgitte er uddannet landbrugsmaskinmekaniker fra HEG, og er ansat hos Sjørup Group A/S i Sjørup ved Viborg.