Benyt en anden browser for at få den optimale oplevelse.

Du benytter en browser som er forældet.
Du kan benytte en anden browser for at få den optimale oplevelse, vi anbefaler følgende: Google Chrome, Microsoft Edge, Firefox eller Opera.    Luk denne besked

Gå til indholdet
Uddannelser Mere fra HEG
HEG logo i rød
Søg
Skriv eksempelvis uddannelse, adgangskrav til murer, kontakt etc.

Sammen med Gregers Krabbe Friskole nytænker vi billedkunst!

I det kommende skoleår får vi fast besøg af 7., 8. og 9. klasseselever fra Gregers Krabbes Friskole i forbindelse med deres billedkunstundervisning. Vores opgave er at præsenterer elementer fra smedeverdenen, tømrerfaget og dekoration fra Business og på den måde give et bredere indblik i billedkunst, give eleverne introduktion til flere arbejdsgange og redskaber, og samtidig introducere dem for erhvervsuddannelserne.

Tidligere har elever på Gregers Krabbe Friskole besøgt HEG i forbindelse med madkundskab. Det gav så gode resultater at turen nu er kommet til billedkunst, og i går kunne vi så, for første gang, byde velkommen til det hold elever fra Gregers Krabbe Friskole, som skal tilbydes lidt ekstra til deres billedkunstundervisning. Som en del af projektet stiller vi klar med tre udvalgte linjer, hvis opgave det er at give eleverne indspark, nye muligheder, viden og hands-on erfaring med smed, tømrer og dekorationsfaget. Det er en nytænkning af billedkunstfaget, hvor Gregers Krabbe Friskole bevæger sig udenfor deres egne rammer og forbedrer billedkundskabsfaget med det, som vi kan tilbyde indenfor det kreative. Samtidig bliver eleverne introduceret til fagrelevante erhvervsuddannelser. 

Vi har gode erfaringer allerede og er åbne for at lave lignende samarbejder med andre skoler.