Benyt en anden browser for at få den optimale oplevelse.

Du benytter en browser som er forældet.
Du kan benytte en anden browser for at få den optimale oplevelse, vi anbefaler følgende: Google Chrome, Microsoft Edge, Firefox eller Opera.    Luk denne besked

Gå til indholdet
Uddannelser Mere fra HEG
HEG logo i rød
Søg
Skriv eksempelvis uddannelse, adgangskrav til murer, kontakt etc.

Fantastisk opstart for ny akademiuddannelse – slår rekord i karaktergennemsnit

Som noget helt nyt, kan man nu også tage akademifag og –uddannelser på HEG. I foråret 2022 afsluttede det første hold en fuld akademiuddannelse inden for Ledelse, og det gjorde de med et helt fantastisk karaktergennemsnit på hele 11,5 i den afsluttende eksamen.

Som noget nyt hos HEG er der nu sat gang i en akademiuddannelse for business-to-business sælgere.

Det første fag i sælgernes uddannelse er Lederens forretningsforståelse. Faget har til formål at give sælgerne en grundlæggende forståelse for de økonomiske sammenhænge i en virksomhed.

De bliver klogere på egen virksomhed, men også på kundernes, da de nu kan trække de væsentligste nøgletal ud af en virksomheds regneskab” lyder det fra Lars Rye, der sammen med en kollega har undervist i forløbet."

Flere af de studerende fra det første hold har fortalt, at det de har arbejdet med i deres afsluttende opgaver, og som tager udgangspunkt i deres praksis bliver omsat til konkret handling tilbage i deres virksomheder. De har desuden mødt stor velvillighed og nysgerrighed fra deres chefer, som godt kan se værdien i at omsætte den nye viden til konkret værdi i virksomheden.

Det næste akademifag som sælgerne skal igennem, er Salg og Salgspsykologi der har opstart i september. Dog skal sælgerne allerede ultimo juni prøve kræfter af med en lille opgave. De bliver nemlig introduceret til DiSC personprofil, som et værktøj til bedre at forstå sig selv og deres kunder. Deltagerne skal her udarbejde deres egen DiSC profil inden første undervisningsdag den 20. september.

Lyder akademiuddannelsen som noget for dig, eller nogen i dit netværk så del endelig det gode budskab. I øvrigt, så er det endnu ikke for sent at springe med på toget. Kontakt virksomhedskonsulent Lars Kjeldgaard på lkp@heguddannelser.dk for mere information, og grib muligheden for at øge din virksomheds succes allerede i dag. 

Profilbillede Skjult
Citat tegn

” Imponerende højt niveau – her slår jeg rekord i karaktergennemsnit, og jeg har været eksaminator og censor i mange sammenhænge gennem årene. Deltagerne får virkelig kombineret den lærte teori med egen praksis, og netop det, er jo hvad akademiforløbet drejer sig om.

”Fantastisk, at de studerende via akademiforløbet får sat nye projekter i spil i deres virksomhed, som kan forbedre virksomhedens præstationer”

Censor