Benyt en anden browser for at få den optimale oplevelse.

Du benytter en browser som er forældet.
Du kan benytte en anden browser for at få den optimale oplevelse, vi anbefaler følgende: Google Chrome, Microsoft Edge, Firefox eller Opera.    Luk denne besked

Gå til indholdet
Uddannelser Mere fra HEG
HEG logo i rød
Søg
Skriv eksempelvis uddannelse, adgangskrav til murer, kontakt etc.

Mette Frederiksen besøger HEG

Torsdag den 13/10-22 fik vi her på HEG fint besøg af selveste Mette Frederiksen.

Stilhed før stormen. Torsdag morgen var det tydeligt, at der denne dag skulle ske noget særligt på HEG. Der var linet ikke mindre end 500 stole op, der skulle jo være plads til alle. Og sikke et fremmøde! Oasen var fyldt, elever fra vores forskellige uddannelser, faglærer, medarbejder mfl. var mødt op. 

Klokken 11.20 var der allerede ved at blive fyldt godt op på stolerækkerne, folk stod spændte og ventede, og klokken 11:40 rullede den velkendte røde valgbus ind på HEG. 

Her blev landets statsminister Mette Frederiksen mødt af HEG's direktør Ulf G. Bender, samt et væld af nysgerrige journalister. Der blev udvekslet smil og håndtryk mellem direktøren og Mette, da det efterhånden er mange år siden de sidst så hinanden. 

Derefter gik turen, tæt opdækket af journalister ind i oasen, hvor de mange fremmødte gav Mette Frederiksen en varm velkomst.  

Rigtig mange elever bød ind med gode og relevante spørgsmål til statsministeren, og vi er meget stolte af deres engagement og mod til at byde ind i debatten. 

Om statsministerens besøg har ændret noget for de mulige vælgere på HEG, det må tiden vise. 

Vi er glade for besøget, og den mulighed det gav vores elever for at være en aktiv del af debatten.

Mette Frederiksen på podiet

Mette 

908A6623
Citat tegn

Jeg synes, det er noget helt andet at se hende i virkeligheden, fremfor på tv. Hun viser hun er nede på jorden, og engagerer sig ved at komme ud og besøge os. Nu må jeg ikke stemme endnu, men det har da en betydning, at hun gør en indsats for at vise hvorfor jeg skulle stemme på hende. - og så var det meget fedt at se, at hun havde humor og det ikke var så poleret som på tv.

Sofia Kristensen, 17 år, HHX, 1.g

908A6624
Citat tegn

Jeg tror i vores alder, så tager man måske det nemmeste valg, vi orker ikke sidde og google alle kandidater, så ved at hun kommer ud og giver et godt indtryk så præger det da helt sikkert vores valg. Hvis jeg var gammel nok til at kunne stemme, så havde det haft en effekt.

Mit syn på hende har ændret sig, før tænkte jeg måske hun var en sur dame, men efter at have mødt hende, så virker hun meget nede på jorden, og er selv kritisk i forhold til og hun kunne gøre det bedre. Det er meget fedt og høre.

Alma Nielsen, 17 år, HHX, 1.g

Let me take a selfie

Efter de mange spørgsmål, ville flere elever gerne lige nå et selfie med statsministeren. Det blev til en hel del kan vi godt fortælle. Måske du er stødt på nogle på Facebook eller instagram? 

908A6626
Citat tegn

Jeg synes det var fedt, da vi fik af vide, at Mette Frederiksen skulle besøge HEG. Jeg synes, det var rart at mærke hendes humor som man normalt ikke ser på tv, fordi det er andre og mere seriøse rammer.

Jeg håber måske at flere kandidater og gerne fra blå blok måske også ville komme ud på besøg, så man har begge sider repræsenteret i forhold til at skulle træffe et valg.

Matilde Frederikke Mikkelse, 18 år, HTX, 3.g

908A6625
Citat tegn

Jeg synes hun klarede det godt, og fik svaret fint på de mange spørgsmål. Hun holdt en god tone og det var fedt at hun også var så humoristisk, det virkede rigtig godt, når man skal fange os unge.

Malthe Elbæk Rasmussen, 19 år, HTX, 3.g