Benyt en anden browser for at få den optimale oplevelse.

Du benytter en browser som er forældet.
Du kan benytte en anden browser for at få den optimale oplevelse, vi anbefaler følgende: Google Chrome, Microsoft Edge, Firefox eller Opera.    Luk denne besked

Gå til indholdet
Uddannelser Mere fra HEG
HEG logo i rød
Søg
Skriv eksempelvis uddannelse, adgangskrav til murer, kontakt etc.

Himmerlands Erhvervs- og Gymnasieuddannelser fejrer ekstraordinære resultater på smedeuddannelsen

På HEG – Himmerlands Erhvervs- og Gymnasieuddannelser – fejres markante fremskridt inden for de tekniske erhvervsuddannelser. Fremskridtet belyses af de årlige nationale elevtrivselsundersøgelser. Især den nyligt oprettede smedeuddannelse har udmærket sig med trivselsresutater på hovedforløbet, som ligger væsentligt over landsgennemsnittet.

"De gode resultater fra smedeuddannelsen er jo et udtryk vores dedikation til at hæve standarderne for de uddannelser, vi tilbyder," udtaler Ulf Givskov, direktør for HEG.

Det er ikke kun smedeuddannelsen, som har vist imponerende trivselsresultater.

HTX-uddannelsen har også bemærket en positiv udvikling inden for området 'pres og bekymringer' - et område, der generelt har været problematisk på landsplan.

"Ligesom lands-tendensen har vores evalueringer på dette område været dalende de seneste fem år. Men dette år markerer et vendepunkt med en opadgående tendens, hvilket er yderst opmuntrende. Vores fokuserede indsats og dialog med eleverne begynder at gøre en forskel for vores elever. Dog er vi klart bevidste om, at der stadig er lang vej igen, og vi fortsætter med at søge efter nye måder, hvor vi kan styrke elevernes trivsel", tilføjer Ulf Givskov.


Elevtrivselsundersøgelsen, som er en årlig national evaluering af trivslen på danske ungdomsuddannelser, spiller en afgørende rolle i at identificere og fremme områder til forbedring på tværs af uddannelsessystemet.

Læs mere om trivselsundersøgelsen og kvaliteten på uddannelser her.