Benyt en anden browser for at få den optimale oplevelse.

Du benytter en browser som er forældet.
Du kan benytte en anden browser for at få den optimale oplevelse, vi anbefaler følgende: Google Chrome, Microsoft Edge, Firefox eller Opera.    Luk denne besked

Gå til indholdet
Uddannelser Mere fra HEG
HEG logo i rød
Søg
Skriv eksempelvis uddannelse, adgangskrav til murer, kontakt etc.

Faglært ildsjæl takker af efter tre årtier på Himmerlands Erhvervs- og Gymnasieuddannelser

Efter mere end tre årtier hos Himmerlands Erhvervs- og Gymnasieuddannelser i Aars, går uddannelseschef Asger Andersen på velfortjent pension.

Fra faglærer til afdelingschef

Asger startede sin karriere hos institutionen i 1986 som faglærer i det, der dengang var kendt som forskole for metallærlinge. Over årene har Asger spillet en central rolle i udviklingen af uddannelsesprogrammerne og har været en nøgleperson i implementeringen af nye undervisningsformer og teknologier.

Fra 1990 til 2013 underviste Asger i smedeafdelingen og blev kendt for sin evne til at navigere igennem de mange politiske reformer af erhvervsuddannelserne. Hans engagement og innovative tilgang til undervisning har været afgørende i udviklingen af afdelingen.

I 2013 skiftede Asger undervisning ud med en lederstilling, hvor han har haft ansvar for skolens praktikcenter og senere også for EU-projektafdelingen, internationalisering, studievejledning, skolehjem og fødevareuddannelserne.

Asger ser frem til at påbegynde et nyt kapitel som freelance udviklingskonsulent.

Jeg har altid lovet mig selv at stoppe, mens legen er god, og det tidspunkt er nu her i sommeren 2024

uddannelseschef Asger Andersen, HEG
UB DSC 2763.Psd 2
Citat tegn

Selvom det er trist at sige farvel til en god kollega som Asger, så er vi taknemmelige for alle de år, vi har haft fornøjelsen af hans selskab her på skolen. Asger har været en drivkraft for udvikling og et forbillede for både elever og kollegaer

direktør Ulf Givskov Bender, HEG

Afskedsreception

Asger Andersen vil blive fejret med en afskedsreception, der finder sted fredag den 30. august kl. 11.30 på Ø. Boulevard 10, 9600 Aars, hvor vi ønsker Asger god vind på sin videre færd.