Benyt en anden browser for at få den optimale oplevelse.

Du benytter en browser som er forældet.
Du kan benytte en anden browser for at få den optimale oplevelse, vi anbefaler følgende: Google Chrome, Microsoft Edge, Firefox eller Opera.    Luk denne besked

Gå til indholdet
Uddannelser Mere fra HEG
HUK Logo
Søg
Skriv eksempelvis uddannelse, adgangskrav til murer, kontakt etc.

Danmarks Bedste Lærling 2022!

Tillykke med sejren Birgitte!

De sidste par dage har fire landbrugsmaskinmekanikerlærlinge dystet om trofæet, æren og den flotte titel som Danmarks Bedste Lærling. 

Konkurrencen udspillede sig i Messecenter Herning til dette års Agromek. De fire lærlinge har dystet i flere forskellige discipliner med fokus på især fejlfinding, søge relevant dokumentation og reparation.  

Spændingen har været intens, da alle fire har ligget skulder mod skulder, og det var da heller ikke mere end fire point der adskilte dem fra hinanden. Men sejren, ja den kunne Birgitte Brunsgaard Jacobsen altså hive med hjem. 

Vi på HEG er meget stolte af alle fire finalister og deres flotte præstationer, og ønsker dem alle et stort tillykke, især Birgitte vil vi gerne fyre lidt ekstra konfetti efter. - Kæmpe tillykke med den fine førsteplads! Det er stærkt gået. 

 

Birgitte gir mændene kamp til stregen.

"Som 11-årig fik Birgitte en havetraktor i fødselsdagsgave. Den blev med stor succes brugt til at køre havetraktortræk med." (tvmv) udtaler Birgitte i et interview til TV Midtvest - du kan læse hele interviewet her.

Birgitte Close Up (1)
Citat tegn

Det har været en stor oplevelse at være med, men samtidig også et hårdt og intens forløb de sidste par dage. Men det har været det hele værd, da jeg i dag kunne stå med pokalen.

I aften skal jeg nyde sejren med firmaet Sjørup Group hvor jeg til dagligt er lærling, jeg er sikker på vi nok skal få en fest.

Birgitte Brunsgaard Jacobsen, landbrugsmaskinmekanikerlærling HEG

AGC DSC 5944.Psd 2_aksel
Citat tegn

Det er nu 9. gang vi afvikler Danmarks Bedste Lærling, men første gang vi afvikler det under Agromek. Vi har aldrig før haft så stort et publikum, men jeg synes kun det er skønt med så stor en interesse og opbakning på lokalt, nationalt og internationalt plan.

Det er derudover også første gang vi har en kvindelig deltager med, og jeg synes det er fedt at kvinderne nu også byder ind på faget og giver mændene kamp til stregen.

Jeg er stolte af alle mine lærlinge og synes de hver især har leveret en kanon præstation og udfordret sig selv.

Jeg vil derudover gerne sige et stort tak til, underviserer, eksperter, leverandører af maskiner og samarbejdspartnere for en god afvikling af dette års konkurrence.

Aksel Gaardsted Christiansen, Uddannelseschef - Entreprenør- og landbrugsmaskinuddannelsen