Benyt en anden browser for at få den optimale oplevelse.

Du benytter en browser som er forældet.
Du kan benytte en anden browser for at få den optimale oplevelse, vi anbefaler følgende: Google Chrome, Microsoft Edge, Firefox eller Opera.    Luk denne besked

Gå til indholdet
Uddannelser Mere fra HEG
HEG logo i rød
Søg
Skriv eksempelvis uddannelse, adgangskrav til murer, kontakt etc.

Aktivitetsdag i Hobro

I fredags summede Hobro ekstra meget af liv, og måske du selv lagde mærke til de mange unge der gik og cyklede rundt til forskellige aktiviteter. Vi holdte nemlig aktivitetsdag.

Aktivitetsdagen er et led i et større projekt, nemlig ”Hobro som attraktiv uddannelsesby”. Dagen skal sende et klart signal om, at det faktisk er meget fedt at studere i Hobro. Hobro tilbyder mere end bare uddannelse, det er også en by med muligheder for de unge. 

Dagen har til formål, at samle elever fra forskellige uddannelsesinstitutioner til en dag fyldt med sjove oplevelser, hvor eleverne både kom til at lave ting sammen med deres egne klasser, men også med klasserne på tværs af uddannelserne.

Det lokale initiativ og selve dagen støttes bland andet af lokale aktører som, naturvejlederne, Biblioteket, Ungdomsskolen samt Kulturskolen. Med deres opbakning, kunne vi give eleverne muligheden for at hygge sig med en bred palette af forskellige aktiviteter med alt fra parfodbold til ringridning på Seqways.

Aktiv fredag med fokus på fællesskabet

..leg, sociale relationer og sjov. I fredags samlede vi lige godt 350 elever fra forskellige uddannelsesinstitutioner til en aktiv dag, med fokus på det Hobro kan tilbyde de unge. 

Vejrudsigten lovede regn, og de mange elever var da heldigvis mødt op i praktisk tøj og med godt humør. Dagen bød på sjove udfordringer, aktiviteter, konkurrencer og socialt samvær. Eleverne kunne blandt andet prøve kræfter af med ringridning på segways, edderkoppespind, kæmpe slangebøsse elimination og bananer på vand. 

Vi synes selv dagen var en succes, og solen kiggede da også frem senere på dagen. Ved alle poster kunne der høres latter fra eleverne og tilråb. ja selv dem, der endte en tur i fjorden formåede at fremmane et smil da de igen nåede ind til kajen og deres venner. 

Vi håber på, at dagen har givet de unge en fornemmelse af de mange muligheder Hobro kan tilbyde. En masse grin og gode oplevelser de kan tage med sig, og en god start på deres weekend. Vi håber på at kunne gentage succesen fremover. 

JEF DSC 9912.Psd 2 (2)
Citat tegn

Jeg synes dagen gik over alt forventning. Eleverne virkede til at more sig, det samme gjorde undervisere og dem der ellers var mødt op for at hjælpe til.

Det har været en stor opgave, og mange ting har skulle gå op i en højere enhed. Men jeg synes det lykkedes, og noget vi sagtens kan gentage en anden gang. Da det var første gang, at vi prøver kræfter af med sådan et format, er der altid mulighed for at vi kan lære af det, og gøre det endnu bedre næste gang.

Alt i alt synes jeg det var en kanon dag, med højt humør og engagement over hele linjen.

Jens Fischer, Aktivitetsmedarbejder HEG

Spindelvæv i skoven

Som en af de mange aktiviteter, skulle holdene få deres kammerater igennem de forskellige huller uden at ramme snøren. En sjov og strategisk aktivitet, hvor sammenhold, teknik og de kreative ideer var i højsæde. 

Ringridning på segways

Vi inviterede til moderne ringridning, hvor hesten var skiftet ud med segways. I følge eleverne, gjorde dette ikke aktiviteten mindre udfordrende, tværtimod. Til denne aktivitet skulle de have god balance, overblik og mod. Turde du tage udfordringen op?