Benyt en anden browser for at få den optimale oplevelse.

Du benytter en browser som er forældet.
Du kan benytte en anden browser for at få den optimale oplevelse, vi anbefaler følgende: Google Chrome, Microsoft Edge, Firefox eller Opera.    Luk denne besked

Gå til indholdet
Uddannelser Mere fra HEG
HEG logo i rød
Søg
Skriv eksempelvis uddannelse, adgangskrav til murer, kontakt etc.

Lagerfunktionen i enhver virksomhed skal fungere så effektivt som muligt. Derfor bruger vi her 2 dage på at kigge ind på dit lager med friske øjne for at sikre netop det. Du får indsigt i hvordan budgetter og årsregnskaber er påvirket af lagerfunktionen, og hvilke nøgletal og KPI´er er særlig relevante for lageret.  På kursus deler vi erfaringer både samlet og i mindre grupper, og forhåbentlig giver det, sammenholdt med praktisk viden fra undervisningen, ny inspiration og blod på tanden til små eller store forandringer. 

Dette kursus afsluttes ikke med prøve.

 

I praksis kan de 2 dage forløbe sådan:


Dag 1
Hvordan indgår lageret i virksomhedens forretning, budgetter og regnskaber? Hvilke retningslinjer er der for dit lager? Hvor er der muligheder for at optimere, dvs. spare penge og tid eller øge værdi og kvalitet , i.f.t. lageret? 


Dag 2
Hvilke konkrete nøgletal eller målinger kan vi bruge i forhold til vores lager? Fx. sammensætning, omsætningshastighed, lagerdage. Hvilke mål kan vi sætte os for effektivisering? Hvordan følger vi op?

Har du spørgsmål

Ring til Isabella på 9698 1003
- eller udfyld formularen