Benyt en anden browser for at få den optimale oplevelse.

Du benytter en browser som er forældet.
Du kan benytte en anden browser for at få den optimale oplevelse, vi anbefaler følgende: Google Chrome, Microsoft Edge, Firefox eller Opera.    Luk denne besked

Gå til indholdet
Uddannelser Mere fra HEG
HEG logo i rød
Søg
Skriv eksempelvis uddannelse, adgangskrav til murer, kontakt etc.

Elevambassadør hos HEG

Hos HEG mener vi, at de bedste til at fortælle om vores skole, uddannelser, kulturen mv. er vores skønne elever. Derfor er det også dem, vi gerne vil have med ud til arrangementer for at fortælle mulige nye elever om deres oplevelser. 

Derfor leder vi altid efter nye elever, som kan være en del af vores ambassadørkorps. Vores ambassadørkorps er en sammensætning af elever fra forskellige uddannelser, så de mange muligheder vi kan tilbyde er repræsenteret. 

Vi er på udkig efter dig, som er ved at gennemføre enten en eud eller en eux.

Hvad vil det sige at være elevambassadør??

Jo, det betyder at du er HEG's ansigt ud ad til. Du går forrest til arrangementer, det kan være åbent hus, intro aftener mv. hvor potentielle nye elever får muligheden for at finde ud af hvilken uddannelse og hvor de skal vælge. Du er smilende, udadvendt og har måske en lille sælger gemt i maven. Det kan også være, at du bare virkelig brænder for dit fag, og gerne vil fortælle andre, hvorfor det nu lige er, at det er så fedt. 

Har du lyst til at være med på holdet, så tøv ikke med at tage fat i din underviser, eller se nedenfor hvordan du selv tager direkte kontakt. 

Hvad forventer vi af dig?
• At du så vidt muligt står til rådighed ved diverse arrangementer.
• At du går professionelt til opgaven.
• At du er engageret og møder veloplagt op. 

Hvad får du ud af det?
• En masse positive kontakter med elever fra resten af skolen.
• Træning og erfaring med at præsentere dig selv og din uddannelse.
• Masser af input til dit CV.
• Gode og hyggelige oplevelser. 

Hvis du har lyst til at repræsentere skolen og formidle, hvordan det er at være elev på din uddannelse, så kontakt Rikke på  rila@heguddannelser.dk eller 91 17 11 68.

 

Praktisk information

Her finder du yderligere information i forbindelse med at blive elev-ambassadør hos HEG

Nadia
Citat tegn

”Sidste år, da jeg gik på grundforløb meldte jeg mig som elevambassadør og var med ude til stor set alle de arrangementer der var. Det var en rigtig god oplevelse, bare det at få lov til at fortælle forældre og unge om, hvorfor tømrerfaget er så fedt, plus at kunne vise at piger også kan være tømrer.”

Nadia Holm Pedersen, eux tømrer (hovedforløbselev)