Benyt en anden browser for at få den optimale oplevelse.

Du benytter en browser som er forældet.
Du kan benytte en anden browser for at få den optimale oplevelse, vi anbefaler følgende: Google Chrome, Microsoft Edge, Firefox eller Opera.    Luk denne besked

Gå til indholdet
Uddannelser Mere fra HEG
HEG logo i rød
Søg
Skriv eksempelvis uddannelse, adgangskrav til murer, kontakt etc.

Bliv elev på HEG!

På HEG har vi stor succes og erfaring med vores elever.

På HEG uddanner vi elever til erhvervslivet og som kommende medarbejdere i skolens administrative funktioner.

Eleverne har stor værdi for os, idet de udfordrer hvorfor og hvordan i opgaveløsningen, samtidig med at vi har mulighed for, at præge og uddanne en kommende kollega.

Overvejer du at blive elev hos os, så læs med her hvad nuværende og tidligere har sagt. 

 

Malene Alexandra Randrup

Hej, jeg hedder Malene og jeg er kontorelev på HEG. Jeg er 24 år og bor til dagligt i Hobro. Min fritid bruger jeg sammen med familie og venner. 

Mit stærke overblik og strukturerede tilgang til at arbejde med programmer, var det som dannede fundament for at jeg valgte uddannelsen til kontorassistent. Og det har jeg bestemt ikke fortrudt. 

Hvorfor valgte du at blive elev på HEG?

Jeg valgte at blive elev på HEG af flere årsager. Først og fremmest fordi det giver mig muligheden for en bred uddannelse, da jeg her har en turnusplan som sikrer at jeg kommer til at prøve kræfter af med forskellige typer af opgaver. På HEG er mit uddannelsesforløb fordelt i følgende afdelinger elev- og kursistservice, økonomi, HR/løn og receptionen, hvor jeg i alle afdelingerne er ansvarlig for at få løst egne opgaver.

Derudover synes jeg det er dejligt, at jeg i hver afdeling er tilknyttet en elevvejleder, som sørger for at jeg opnår de kompetencer, jeg skal i den givne afdeling. Det giver mig en følelse af tryghed, at jeg ved der er en som har tid til mig, som jeg kan gå til og som samtidig også sikrer, at jeg når de læringsmål der er sat.
Ja og så er jeg egentlig også glad for at være et sted, hvor jeg har kontakt med så mange forskellige mennesker i løbet af min dag, samtidig med at arbejdspladsen har en størrelse der gør, at jeg også har en masse kollegaer.

 

Hvordan oplever du at være taget imod?

Jeg synes, at jeg er blevet taget rigtig godt imod, hele vejen rundt har folk været søde til at tage i mod mig. De har sørget for at jeg har følt mig velkommen og som en del af holdet. Eller ja, holdene.

 

Hvordan oplever du, det er at være i elev på HEG, får du lov at udnytte dine kompetencer, får du nogle spændende arbejdsopgaver?

Jeg har stor frihed under ansvar. De opgaver min elevansvarlige kan se jeg er trygge i og selv tager ansvar for, arbejder jeg selvstændigt med. Jeg nyder at kunne arbejde selvstændigt med opgaverne, fordi jeg på den måde indgår som en naturlig del i det team jeg sidder i.

Jeg sidder bl.a. med opgaver som: 

  • Generel kommunikation via mail både internt og eksternt
  • Tjekker fravær på alle grundforløbselever
  • Arkiverer praktikerklæringer m.m. i Studie+
  • Daglig kontakt til elever via Studie+
  • Hjælper oplæringsansvarlig med diverse opgaver
  • Postrunde
  • Bankbesøg hver torsdag
  • Diverse ad hoc opgaver 

 

Hvordan er det at indgå i en medarbejdergruppe – voksen verden når man kommer lige fra skolen.

Jeg har savnet, at arbejde og være en del af et fagligt team. Det at arbejde hands-on med opgaver, og indgå i et team er klart den bedste måde at lære på. Det er super motiverende i min hverdag, at være omgivet af mennesker, som deler samme faglige interesser, som jeg kan lære af og være en del af fællesskabet.

 

Hvorfor vil du anbefale andre at søge en elevplads på HEG?

Jeg vil anbefale andre at søge en elevplads hos HEG, fordi de er professionelle i deres måde at oplære elever på. Her bliver du, og din arbejdstid samt uddannelsesmål taget seriøst, og der er altid en medarbejder, som har tid til dig.
Du har stor frihed under ansvar, så hvis du viser at du har kompetencerne, modet og lysten til at arbejde selvstændigt med opgaverne, så vil der også gradvist blive bygget ovenpå for at gøre dig så dygtig som muligt.

Når det gælder det sociale, så er der et rigtig godt og varmt arbejdsmiljø. HEG afholder en del forskellige arrangementer, for at ryste os sammen både i de mindre teams og på tværs af afdelingerne. Det at kende sine kollegaer, og have sociale arrangementer er bestemt med til at styrke arbejdsmiljøet og give en god og afslappet stemning blandt os.

908A8857
Citat tegn

Jeg nyder at kunne arbejde selvstændigt med opgaverne, fordi jeg på den måde indgår som en naturlig del i det team jeg sidder i.

Malene Alexandre Randrup, elev

Simone Fabricius Thomsen

Hej, jeg hedder Simone  og jeg er kontorelev på HEG. Jeg er 33 år, og bor til dagligt i Aars med min søn og hund. Min fritid bruger jeg bl.a. på en god omgang padel og så bokser jeg også. Derudover arbejder jeg som eventkoordinator på en festival på Sjælland hvert år i sommerferien.

Jeg valgte uddannelsen til kontorassistent, bl.a. fordi arbejdstiderne er fantastiske i forhold til få familieliv og hverdag til at gå op. Derudover havde jeg fag som afsætning og erhvervsøkonomi, før jeg kom på hovedforløbet. Fag jeg virkelig synes er spændende og derfor valgte jeg også at finde et speciale, som tog udgangspunkt i dem.

 

Hvorfor valgte du at blive elev på HEG?

Jeg valgte at blive elev på HEG, fordi jeg gerne ville arbejde i en virksomhed med fuld fart på. En arbejdsplads der oser af liv og læring både fra kollegaer, men også det unge studieliv som er kernen på HEG.  

 

Hvordan oplever du at du er blevet taget imod

Jeg er blevet taget virkelig godt imod lige fra første dag jeg startede. Ikke kun af dem i den afdeling jeg startede i men hele organisationen rundt. Der er et sammenhold og en helt fantastisk kammeratlighed, jeg ikke har oplevet andre steder end på HEG. 

 

Hvordan oplever du, det er at være i elev på HEG, får du lov at udnytte dine kompetencer, får du nogle spændende arbejdsopgaver

Jeg har hele uddannelsen igennem, fået mulighed for at tage ansvar og prøve at springe ud i noget nyt. Der har hele tiden været en god variation af spændende og interessante opgaver og de helt almindelige ad hoc opgaver som hører uddannelsen til.  

 

Hvorfor vil du anbefale en kammerat at søge elevplads på HEG  

Jeg vil anbefale HEG til andre, fordi der bl.a. er et varieret og fedt tilrettelagt uddannelsesforløb med eleven i fokus. Hos HEG bliver man både set og hørt – der er plads til enhver personlighed.  Der er et fedt samarbejde på tværs af alle afdelinger og en virkelig god personaleforening, som udvikler spændende events såsom forårsfester, familietur til Djurs, koncertbilletter osv. Der er altid liv og gang i den og som organisation holder HEG sig altid opdateret på de faglige områder, så man får den bedste uddannelse, skræddersyet til hver enkelt elev.   

Simone Elev HEG Close Up (1)
Citat tegn

Hos HEG bliver man både set og hørt – der er plads til enhver personlighed.

Simone Fabricius Thomsen, kontorelev

Vi glæder os til at høre fra dig

Brænder du for at tage en uddannelse i et spændende og udviklende miljø, der kan bane vejen for din fremtidige karriere? Så kan HEG være et godt uddannelsesvalg for dig 😀

Hos os bliver du en del af et stærkt fællesskab i et energisk og lærerigt arbejdsmiljø. En moderne arbejdsplads med kontakt til elever, kursister, kolleger og eksterne samarbejdspartnere/leverandører.

Vi tilbyder en bred kontoruddannelse, der består af et struktureret og planlagt uddannelsesforløb. Vi udarbejder en individuel uddannelsesplan, der sikrer, at du får kendskab til og arbejder med mange typer opgaver, idet du bliver tilknyttet flere forskellige afdelinger på skolen i din elevtid. Vi lægger vægt på løbende dialog – herunder evalueringssamtaler – da kommunikation er vejen frem til gode resultater.

Du får tilknytning til en elevvejleder, der er garant for, at du gennemfører din uddannelsesplan og opnår kompetencer på tværs af administrationen. Din vejleder vil også hjælpe og støtte dig i opgaveløsningen, og det er vigtigt for os, at du får dine egne opgaver, som du selv er ansvarlig for.

Kunne det have din interesse, så kontakt en af vores vejledere Hanne Kramer på 9698 1066 / hk@heguddannelser.dk eller Mette Louise på 9698 1033 / mlpe@heguddannelser.dk.