Benyt en anden browser for at få den optimale oplevelse.

Du benytter en browser som er forældet.
Du kan benytte en anden browser for at få den optimale oplevelse, vi anbefaler følgende: Google Chrome, Microsoft Edge, Firefox eller Opera.    Luk denne besked

Gå til indholdet
Uddannelser Mere fra HEG
HUK Logo
Søg
Skriv eksempelvis uddannelse, adgangskrav til murer, kontakt etc.

Campus Hobro

I Hobro er kommunen og flere uddannelsesinstitutioner med HEG i spidsen gået sammen om et nyt spændende projekt, hvor man vil opføre et helt nyt campusområde i centrum af Hobro med plads til 1.000 studerende. Efter planen vil Campus Hobro blive indviet i 2027.

Her vil der blive plads til alt fra blandt andet gymnasieelever, tømrerlærlinge, SOSU-elever til finansøkonomer. Alt sammen i et inspirerende studiemiljø med fokus på at skabe de helt rette rammer for at udvikle de faglige kompetencer.

Kort om projektet

Hvorfor er Campus Hobro en god ide? Hvem er inde over projektet? Hvad kan lokale kræfter hjælpe med? Få svarerne her og bliv klogere på det hele. 

KONTAKT

Projektleder for Campus Hobro
John Kjær
Kirketoften 7, 9500 Hobro
Telefon: 6155 4060
E-mail: jk@heguddannelser.dk

Vi kan se frem mod at sætte spaden i jorden til starten på det projekt, der bliver en meget stor og positiv fornyelse af midtbyen i Hobro. Som en del af arbejdet med projekt "uddannelsesby Hobro" vil selve Campus Hobro være det synlige bevis på det fantastiske samarbejde uddannelsesinstitutioner, erhvervsliv og kommune har etableret de seneste år.