Skolens fælles pædagogiske og didaktiske grundlag understøtter kvalitets- og samarbejdsstrategien

1. Hver enkelt elev skal have de rigtige udfordringer på de rigtige tidspunkter

Vi fokuserer især på:

• differentieret, målrettet og elevtilpasset undervisning.
  • variation i læringsformer.
  • løbende feedback, der understøtter elevens videre læringsforløb.
  • at lærerne ved fælles forberedelse, gennemførelse og evaluering sikrer den enkelte elevs samlede uddannelse.
  • at alle elever på ungdomsuddannelser i gennemsnit har mindst 26 klokketimers undervisning pr. uge.
  • at der på erhvervsuddannelserne er en tæt dialog mellem lærer og elevens praktikvirksomhed.
  1. Elevens samarbejdskompetencer styrkes ved, at eleven i undervisningen arbejder i lærersammensatte elevteams.

2. Elevens faglige og innovative kompetencer styrkes i en anvendelses- og internationalt orienteret undervisning med størst mulig inddragelse af erhvervsliv og videregående uddannelsesinstitutioner.

3. Elevens læring, trivsel og personlige kompetencer styrkes i og uden for undervisningen gennem tætte elev-/lærerrelationer, elevindflydelse i hverdagen og et stort udbud af elevaktiviteter i et spændende studie- og ungemiljø.

4. Tidssvarende teknologi og medier anvendes som pædagogisk værktøj i undervisningen.

5. Udvikling af elevernes demokratiske dannelse.