Benyt en anden browser for at få den optimale oplevelse.

Du benytter en browser som er forældet.
Du kan benytte en anden browser for at få den optimale oplevelse, vi anbefaler følgende: Google Chrome, Microsoft Edge, Firefox eller Opera.    Luk denne besked

Gå til indholdet
Uddannelser Mere fra HEG
HEG logo i rød
Søg
Skriv eksempelvis uddannelse, adgangskrav til murer, kontakt etc.

Er du god til dit fag og har du lyst til at lære fra dig?

Er du tømrer, smed, mekaniker, murer, elektriker eller lignende – så kom forbi og hør om jobmulighederne som underviser på HEG.

Måske er du blot nysgerrig på, hvordan det er at arbejde på en erhvervsskole? Eller går med konkrete overvejelser om at undervise nu eller på sigt? Måske er du ikke klar til at skifte arbejdsgiver men overvejer, hvordan du kan få arbejde og familieliv til at balancere bedre? Der kan være mange grunde til at overveje et jobskifte og løsningen ligger lige for: Kig forbi til en grillet pølse når vi holder Åbent Hus og få stillet din nysgerrighed om HEG nu eller på sigt skal være din arbejdsplads.

Det kan være, at vi ikke søger lige netop inden for din faggruppe i øjeblikket men der er flere stillingsopslag på vej. Derudover er vi en stor organisation i vækst og mangler jævnligt undervisere til Aars og Hobro - lad os give hånd og blive klogere på, om der kan være et match nu eller senere. Vi ansætter inden for mange forskellige fagretninger og vi vil gerne lære dig bedre at kende. 

Derfor åbner vi dørene den 18. juni 2024 kl. 16:30 på HEG, Østre Boulevard 10, 9600 Aars til en snak, rundvisning og grillet pølse. Vi mødes i receptionen og følges herefter ned til lokalerne.

Du er velkommen til at dukke op uanmeldt, men vi sætter pris på en tilkendegivelse her, så vi er sikre på at have nok pølser til grillen og kolde drikkevarer.

Dagens program

16:30    Velkommen på HEG i Aars
16:50    Rundvisning i værksteder
17:45    Afslutning ved grillen med en pølse og øl/vand

 

 

MJN DSC 0338.Psd 2
Citat tegn

Jeg har arbejdet som smed i mange år og skiftede til et job som underviser i smedefaget i 2021. Jeg havde ingen undervisningserfaring men blev taget godt imod på HEG. Jeg står ikke alene med undervisningen og der er massere af støtte at hente fra teamet af gode kollegaer.

Morten Juul Nielsen, faglærer på Teknologi, byggeri og transport

Faglært uden erfaring med undervisning?

Når vi ansætter undervisere, har de sjældent undervisningserfaring i forvejen - og det behøver du heller ikke. Det vigtigste er, at du er faglært, brænder for dit fag og har lyst til at undervise og arbejde med unge.

For at sikre at du er tryg og støttes i din undervisning - og generelt - bliver du tilknyttet et team. Teamet består af gode kollager inden for dit fag. Her kan du altid hente inspiration, gode råd og vejledning. Derudover bliver du, i din første tid hos os, tilknyttet en mentor. Mentoren er en erfaren kollage fra teamet.
Vi lægger et program for nye kolleger med introduktion til skolen og til lærerfaget, og du kommer rundt og ser alle skolens afdelinger, og bliver introduceret til de systemer, du skal bruge i ansættelsen. Hen over tid lærer du meget af kollegerne i teamet, som du (ofte) deler kontor med og sparrer med om udfordringer og gode råd.

Undervisning er hos os en holdindsats.

Kig forbi den 18. juni og hør mere om dine muligheder som faglært underviser på HEG.

Jeg er faglært og har aldrig set mig selv som underviser. Jeg blev nysgerrig på at prøve det af for to år siden for at få bedre tid til familien - og nu vil jeg ikke undvære det. Det er fedt at være omgivet af håndværkerhumoren og stadig have arbejdstider, som giver plads til familieliv.

Kristian Hudecek Nielsen, faglærer på Entreprenør- og landbrugsmaskinuddannelsen
AGC DSC 5944.Psd 2_aksel
Citat tegn

Vi afholder rekrutteringsarrangementer for at skabe forbindelse med potentielle medarbejdere og præsentere dem for HEG`S kultur og værdier.

Aksel Gaardsted Christiansen, uddannelseschef på Entreprenør- og landbrugsmaskinuddannelsen