Benyt en anden browser for at få den optimale oplevelse.

Du benytter en browser som er forældet.
Du kan benytte en anden browser for at få den optimale oplevelse, vi anbefaler følgende: Google Chrome, Microsoft Edge, Firefox eller Opera.    Luk denne besked

Gå til indholdet
Uddannelser Mere fra HEG
HEG logo i rød
Søg
Skriv eksempelvis uddannelse, adgangskrav til murer, kontakt etc.

Fremtidsværksted

Det lokale uddannelsesudvalg for Entreprenør- & Landbrugsmaskinmekanikeruddannelserne og HEG inviterer dig til Fremtidsværksted torsdag den 4. april 2024.

Her skal vi sammen skue ud i fremtiden og diskutere, hvordan uddannelserne i maskinbranchen skal se ud og hvilke elementer de skal indeholde.

Dagen vil indeholde en række interessante oplæg samt inspirerende workshops, hvor vi gerne vil høre netop din mening. Se hele programmet, workshops mm. herunder.

Tilmeld dig her
Mikkel Bach
Citat tegn

Deltagelse i dette fremtidsværksted er afgørende for at sikre, at vores kommende landbrug og entreprenørmaskinmekanikere er rustet til fremtidens udfordringer. Det er her vi sammen kan udforske kreativt og innovativt, for at forme en uddannelse, der ikke kun følger, men fører an i udviklingen af vores branche.

Mikkel Bach – Formand for lokalt Uddannelsesudvalg Entreprenør og landbrugsmaskinmekaniker-uddannelsen

Dagens program

Fremtidsværksted afholdes torsdag den 4. april 2024 på HEG, Østre Boulevard 10, 9600 Aars. Det bliver afholdt fra kl. 9-16 og redaktionschef Christian Juel Jørgensen, Landbrugsavisen, styrer os godt og trygt gennem dagens program.

Kl. 09:00 - 10:00   Drop in, morgenbrød, kaffe og networking

Kl. 10:00 – 10:15   Velkomst til dagen ved direktør HEG, Ulf Bender

Kl. 10:15 – 10:35   Hvor bevæger maskinbranchen sig hen de næste 10 år ?
Oplæg ved formand Troels Jensen, Dansk Maskinhandlerforening, 

Kl. 10:35 – 11:00  ”Hvilke overvejelser gør vi os mht. fremtidig maskinindkøb”? Drivmidler, teknologi, førerkomfort? Oplæg ved maskinchef Bo Michael Mikkelsen, Per Aarsleff A/S

Kl. 11:00 – 11:30   Workshops runde 1*

Kl. 11:40 – 12:10   Workshops runde 2*

Kl. 12:15 – 13:00   FrokostÅben buffet inklusiv drikkevarer

Kl. 13:00 – 13:30   Workshop runde 3*

Kl. 13:40 – 14:10   Workshop runde 4*

Kl. 14:10 – 14:30   Kaffepause med kage og frugt

Kl. 14:30 – 14:50   Morgendagens førerløse køretøjer - hvilke nye krav stiller dette til uddannelse? Oplæg ved regional sales manager Rasmus Mikkelsen Thusen, FarmDroid Aps.

Kl. 14:50 – 15:15   Danish Agro Machinery´s strategiske overvejelser om lærlinge i maskinbranchen. Oplæg ved adm. direktør Michael Husfeldt, Danish Agro Machinery

Kl. 15:15 – 16:00    Ordet er frit, mulighed for debat og afslutning ved uddannelseschef Aksel Gaardsted Christiansen, Entreprenør- og landbrugsmaskinmekanikeruddannelserne på HEG. 

*Workshops

Vi beder dig at vælge de 4 mest relevante workshops netop til dig. I workshopsene har du mulighed for at komme med gode ideer og indspark indenfor det valgte fagområde.

  • Høstmaskiner
  • Traktorer
  • Entreprenørmaskiner
  • GPS/Autostyring
  • Elektriske maskiner
  • Internationale praktikhold
  • Kundeservice
  • Småmaskiner
  • Form på uddannelsen til entreprenør og landbrugsmaskinmekaniker
  • EUX
Tina Semler Agro Fremtidsværksted
Citat tegn

Som uddannelseschef hos Semler Agro ser jeg det som afgørende at deltage i HEG’s vigtige initiativ for at fremtidssikre vores kommende entreprenør- og landbrugsmaskinmekanikere. Kreativitet er nøglen til innovation, og det er også vores ansvar at sikre, at vores uddannelsesprogrammer ikke kun følger med, men er på forkant med udviklingen i vores branche. Ved at deltage i dette fremtidsværksted håber jeg at få mulighed for at udforske nye ideer, metoder og teknologier, der kan revolutionere måden, vi uddanner fremtidens mekanikere på. Jeg glæder mig til at være med til at skabe en uddannelse, der ikke blot opfylder de nuværende behov, men også forbereder vores elever til de udfordringer og muligheder, som fremtiden bringer med sig.

Uddannelseskoordinator, Tina Bjerrum Käehne, Semler Agro