Benyt en anden browser for at få den optimale oplevelse.

Du benytter en browser som er forældet.
Du kan benytte en anden browser for at få den optimale oplevelse, vi anbefaler følgende: Google Chrome, Microsoft Edge, Firefox eller Opera.    Luk denne besked

Gå til indholdet
Uddannelser Mere fra HEG
HUK Logo
Søg
Skriv eksempelvis uddannelse, adgangskrav til murer, kontakt etc.

Q&A med vores hhx elev Lukas

Vi tog en snak med Lukas i sensommeren 2020 om hvordan han oplever livet på skolen, kammeratskabet og lærerne. Noah er 17 år gammel og er lige startet på Hhx i Hobro.

Læs med her og se, hvad han svarede — måske sidder du med samme overvejelser, som Lukas gjorde?

Kan du fortælle lidt om dig selv? 

Jeg er 17 år gammel og bor her i Hobro med min mor og far. Jeg er lige startet på HHX, hvor jeg er godt i gang med grundforløbet.

Hvilke overvejelser gjorde du, inden du skulle vælge uddannelsesretning?

Jeg var faktisk lidt i tvivl om jeg skulle tage HHX, eller om jeg skulle tage en erhvervsuddannelse, da jeg også havde en lyst til at blive tømre, men jeg fandt frem til det jeg tror der var det rigtige for mig.

Hvor fik du informationer omkring uddannelserne?

Jeg har været på noget brobygning herude før, jeg kender en del andre i både 2.- og 3.g. Og så ligger det jo selvfølgelig i byen, så jeg har da hørt en del om det.

Hvem hjalp dig med at vælge uddannelsesretning?

Jeg har egentlig været ret selvstændig på det punkt. Jeg har haft en lyst til at tage hhx så længe jeg kan huske nærmest.

Var der noget information, du ville ønske, du havde haft i forhold til at træffe en beslutning?

Nej, det tror jeg egentlig ik'. 

Hvad fik dig til at vælge os som skole?

Jeg var valgte skolen, med det i baghovedet at det selvfølgelig var lokalt og nemt ift. transport. Men jeg kender jo også en del herude, som kunne fortælle mig at fællesskabet var godt på tværs af alle årgange, og at niveauet var højt.

Hvad var udslagsgivende for, at du valgte netop denne uddannelsesretning?

Jeg har bare altid godt kunne lide at arbejde med tal, så det var et godt match på alle parametre

Hvad vil du fremhæve ved at tage din uddannelse her hos os? 

Godt kammeratskab, fordi jeg kender en del mennesker herude, hvor jeg allerede nu bare på den første måned kan mærke at der er intet der hedder hierarki, alle er på lige fod. Så skal det også være sjovt at gå i skole, og hvem har det ikke sjovt med sine kammerater

Hvad er dine fremtidsplaner?

Jeg har en ide om, at jeg gerne vil læse til finansøkonom, men lige nu nyder jeg bare tiden jeg er i, og hygger mig. Og det bedste ville nok være at læse i Aarhus, men efter jeg fandt ud af det var en mulighed her, så har jeg også tænkt over det.

HHX elever fra Hobro
Citat tegn

Jeg var valgte skolen, med det i baghovedet at det selvfølgelig var lokalt og nemt ift. transport. Men jeg kender jo også en del herude, som kunne fortælle mig at fællesskabet var godt på tværs af alle årgange, og at niveauet var højt.

Lukas, hhx