Covid-19 retningslinjer for dig, der bor på skolehjem

Version 1.3 gældende fra 1. august 2020

Der stilles krav til, at uddannelsesinstitutioner iværksætter særligt skærpede forholds­regler for fortsat at forebygge smittespredning af COVID-19, så du trygt kan komme i skole. Det tryghed er du selv med til at sikre ved at overholde disse retningslinjer.

Familiegruppe, værelse mm.:

Hygiejne:

Rengøring:

Du skal selv holde orden og gøre rent på dit værelse, og affald skal bæres ud i affalds­containerne. Der er ekstra rengøring på grund af Covid-19, og rengørings­personalet vil dagligt soignere skolehjemsværelserne, hvilket forudsætter, at der er ryddet op på værelset.

Fritiden og samvær uden for værelset:

Weekends:

Måltider:

Sygdom:

Hvis du er syg, så kontakter du skolehjemsmedarbejderen pr. telefon og forbliver på værelset.

Har du symptomer på COVID-19, skal du hentes af dine pårørende hurtigst muligt og hjem til egen læge. Indtil du bliver afhentet skal du forblive på værelset.

Du må vende tilbage, når mistanken om COVID-19 er udelukket ved test eller 48 timer efter, at symptomerne er ophørt.

Kommer du fra udlandet kommer du i karantæne på skolen, indtil 48 timer efter symptomerne er ophørt.

Bliver en elev konstateret smittet med COVID-19, skal alle elever i familiegruppen rejse hjem hurtigst muligt efter at de har fået besked fra skolens ledelse.

Kontakt: