Benyt en anden browser for at få den optimale oplevelse.

Du benytter en browser som er forældet.
Du kan benytte en anden browser for at få den optimale oplevelse, vi anbefaler følgende: Google Chrome, Microsoft Edge, Firefox eller Opera.    Luk denne besked

Gå til indholdet
Uddannelser Mere fra HEG
HUK Logo
Søg
Skriv eksempelvis uddannelse, adgangskrav til murer, kontakt etc.

Online kurser - fødevarer & ernæring

Vi kan udbyde og gennemføre flere online kurser inden for meget kort tid – kontakt os! Vi vil meget gerne høre fra dig og din virksomhed, så vi kan sammensætte en kursusrække, der i så høj grad som overhovedet muligt tilgodeser jeres verden.

Kontakt kursusadministration tlf. 9698 1000 / kursus@HEGuddannelser.dk ved spørgsmål omkring tilmelding, vilkår mv.

AMU 48787

Grundlæggende kostberegning

Aars Fjernundervisning

Hvad kan du efter at have fulgt dette kursus? Arbejder du med professionel forplejning og går du med tanker om at udvide dine karrieremuligheder med flere kompetencer eller videreuddanne dig, så er kurset ”Grundlæggende kostberegning” noget for dig! På kurset får du:- Færdigheder i at kunne beregne madens indhold af energigivende stoffer manuelt og via digitale hjælpemidler- Færdigheder der sætter dig i stand til at vurdere madens indhold af energigivende stoffer, vitaminer og mineraler til forskellige målgrupper inden for normalkostområdet med afsæt i sundhedsmyndighedernes anbefalinger- Mulighed for at blive inspireret til en kostplanlægning der tilgodeser kostråd og anbefalinger  

AMU 45983

Samarbejde i grupper i virksomheden

Aars Fjernundervisning

Hvad kan du efter at have fulgt dette kursus? Der er fokus på kommunikation, assertion – konflikthåndtering i forhold til kunder og kollegaer, hvilke psykologiske faktorer der spiller ind og hvilken adfærd og roller vi har i hverdagen. Der vil være en del arbejde i grupper, hvor I bliver klogere på jeres egen rolle i kommunikationen. Hvilken betydning vores holdning til andre har på vores kommunikation. Hvad vi kan gøre med vores kommunikation for at imødekomme en tiltagende konflikt. Deltageren kan samarbejde effektivt i grupper i virksomheden gennem aktiv medvirken i problem- og konfliktløsning, således at der sikres overensstemmelse imellem gruppens og virksomhedens mål. Deltagerne kan aktivt reducere de processer der hindrer samarbejde og styrke de processer der fremmer administrativt samarbejde i den administrative funktion.

AMU 48771

Bæredygtighed i storkøkkener

Aars Fjernundervisning

Hvad kan du efter at have fulgt dette kursus? Kunne du tænke dig større viden inden for:- planlægning af madproduktion ud fra viden om bæredygtighed, økologi og lokale råvarer. - anvendelsen af globale råvarer samt beregne ressourceforbrug på vand, strøm og madspild ved produktion af måltider.- Vigtigheden af anvendelsen af sæsonens råvarer - Hvordan dit valg af råvare og madplaner kan have indflydelse på CO2 udledning- Hvor du har mulighed for at nedsætte madspild Når vi er færdig kan du:- Planlægge en madproduktion med udgangspunkt i viden om bæredygtighed, økologi og lokale råvarer.- Ud fra udbuddet af globale råvarer på det danske marked tage stilling til anvendelsen af disse i køkkenet.- Beregne ressourceforbrug på vand, strøm og madspild i forbindelse med produktion af måltider.- Beregne CO2 forbruget i et måltid- Lave en menuplan der tilgodeser årstidens råvare Du får redskaber til at udregne besparelser på ressourcer i køkkenet.

AMU 48781

Mad til vegetarer og veganere

Aars Fjernundervisning

Hvad kan du efter at have fulgt dette kursus? Du kan planlægge og fremstille mad til vegetarer og veganere ud fra viden om vegetariske kostformer, som følger anbefalingen for normalkost. Du kan tilberede frugt og grøntsager til både varme og kolde retter samt endvidere anrette og præsentere retter, som giver en sensorisk oplevelse.

AMU 45818

Almen fødevarehygiejne

Aars Fjernundervisning

Hvad kan du efter at have fulgt dette kursus? Arbejder du i et køkken eller vil gerne og du er ufaglært, så er dette kursus noget for dig. På kurset får du: kendskab til de mest almindelige fødevarebårne sygdomme, deres årsag og udbredelse samt sammenhængen mellem udbrud og produktionsovervågning kendskab til mikroorganismers forekomst, vækst og udbredelse i fødevarer de overordnede principper om egenkontrol ved produktion, opbevaring og salg af mad principperne for risikoanalyse og påpege kritiske punkter kendskab til at udføre egenkontrol i en aktuel produktion kendskab til gældende lovgivning om fremstilling, opbevaring, opvarmnings-, varmholdnings- og nedkølingsfasen og salg af fødevarer kendskab til fødevareregionernes funktion ved tilsyn og godkendelse af virksomheder

Online kurser - business

Vi kan udbyde og gennemføre flere online kurser inden for meget kort tid – kontakt os! Vi vil meget gerne høre fra dig og din virksomhed, så vi kan sammensætte en kursusrække, der i så høj grad som overhovedet muligt tilgodeser jeres verden.

Kontakt kursusadministration tlf. 9698 1000 / kursus@HEGuddannelser.dk ved spørgsmål omkring tilmelding, vilkår mv.

AMU 47341

Sociale medier som kommunikationskanal i detail

Aars Fjernundervisning

Hvad kan du efter at have fulgt dette kursus? Efter uddannelsen kan deltageren vurdere relevansen i anvendelsen af sociale medier i detailhandlen. Deltageren kan bruge sociale medier til at udveksle informationer, nyheder og dele viden imellem medarbejderne og kunderne.