Hvad kan du efter at have fulgt dette kursus?
Elsker du også chokolade?
Erhvervsskolerne Aars byder inden for til en sjov og lærerig eftermiddag / aften med tre timers kursus i chokoladeforståelse og fremstilling.
Kurset koster kr. 400,00 + kr. 125,00 til råvarer pr. deltager. Kursuset starter med en kort introduktion til chokolade og dens historie som en af verdens mest handlede råvarer. Derefter vil deltagerne blive inddelt i grupper, hvorefter vi aftaler hvilke ting og opskrifter, vi skal arbejde med.
Det kunne f.eks. være:
- Temperering af chokolade og fyldte/støbte chokolader med spændende fyld (irsk kaffe-ganache og abrikos/gran marnier fyld)
- Macarons med citron og hvid chokoladeganache
- Hjemmelavede flødeboller med marcipanbund, skum og kvalitetschokolade
- Chokoladefondants: Den lækre dessertkage, som serveres lun og med blødende hjerte
- Sarah Bernard (den hurtige version med chokoladeganache)
- Trøfler med Bailey’s: Den forbudte chokoladebid til kaffen
- Chokoladetærte med bagt chokoladecreme
- Mørdejstærte med bagt chokoladefyld
- Påskeæg/skildpadder med fyld
Herefter fortsætter vi med en fælles præsentation af de fremstillede produkter og smager på lækkerierne.