Benyt en anden browser for at få den optimale oplevelse.

Du benytter en browser som er forældet.
Du kan benytte en anden browser for at få den optimale oplevelse, vi anbefaler følgende: Google Chrome, Microsoft Edge, Firefox eller Opera.    Luk denne besked

Gå til indholdet
Uddannelser Mere fra HEG
HUK Logo
Søg
Skriv eksempelvis uddannelse, adgangskrav til murer, kontakt etc.

Chokolade, desserter & kager

Chokolade-forståelse og fremstilling

Aars

Hvad kan du efter at have fulgt dette kursus? Elsker du også chokolade? Erhvervsskolerne Aars byder inden for til en sjov og lærerig eftermiddag / aften med tre timers kursus i chokoladeforståelse og fremstilling. Kurset koster kr. 400,00 + kr. 125,00 til råvarer pr. deltager. Kursuset starter med en kort introduktion til chokolade og dens historie som en af verdens mest handlede råvarer. Derefter vil deltagerne blive inddelt i grupper, hvorefter vi aftaler hvilke ting og opskrifter, vi skal arbejde med. Det kunne f.eks. være:- Temperering af chokolade og fyldte/støbte chokolader med spændende fyld (irsk kaffe-ganache og abrikos/gran marnier fyld)- Macarons med citron og hvid chokoladeganache- Hjemmelavede flødeboller med marcipanbund, skum og kvalitetschokolade- Chokoladefondants: Den lækre dessertkage, som serveres lun og med blødende hjerte- Sarah Bernard (den hurtige version med chokoladeganache)- Trøfler med Bailey’s: Den forbudte chokoladebid til kaffen- Chokoladetærte med bagt chokoladecreme- Mørdejstærte med bagt chokoladefyld- Påskeæg/skildpadder med fyld Herefter fortsætter vi med en fælles præsentation af de fremstillede produkter og smager på lækkerierne. 

Bagning

Aars

Hvad kan du efter at have fulgt dette kursus? Elsker du at bage?Vi byder inden for til en sjov og lærerig eftermiddag / aften med tre timers kursus. Kontakt os for nærmere informationer og pris.

Kransekage

Aars

Hvad kan du efter at have fulgt dette kursus? Drømmer du om at lave en flot kransekage til din næste fest?Så byder Erhvervsskolerne nu indenfor til en lære- og oplevelsesrig eftermiddag/aften med tre timers kursus i rå og bagt marcipan. Kurset koster kr. 525,00 pr. deltager inkl. råvarer. Kurset starter med en kort introduktion til marcipan og kunsten at lave kransekage. Derefter vil deltagerne blive inddelt i grupper, hvorefter vi aftaler hvilke produkter og opskrifter, vi skal arbejde med.Det kunne f. eks. være:- Enkel kransekagetop- Sprøjteteknik med glasur- Petit four, små kransekagestykker i forskellige faconer og flere slags pynt- Påskeæg i marcipan med forskellige smage- Marcipanblomster