Benyt en anden browser for at få den optimale oplevelse.

Du benytter en browser som er forældet.
Du kan benytte en anden browser for at få den optimale oplevelse, vi anbefaler følgende: Google Chrome, Microsoft Edge, Firefox eller Opera.    Luk denne besked

Gå til indholdet
Uddannelser Mere fra HEG
HUK Logo
Søg
Skriv eksempelvis uddannelse, adgangskrav til murer, kontakt etc.

Teknologi, byggeri og transport. Både eud og eux

På indgangen Teknologi, byggeri og transport, kan du vælge mellem to forskellige fagretninger:

  • Byggeri og strøm. 
  • Teknik og motor. 

Begge fagretninger indeholder både eud og eux, og du kan vælge mellem et 2-dages og et 3-dages forløb. Klik nedenfor og læs mere om forløbene.

Fødevarer, eud og eux - "Gå på opdagelse i madens verden"

Elsker du at lave mad ... eller måske bare at spise den? Og har du lyst til at prøve kræfter med en spændende og aktiv hverdag i køkkenet?

Så skal du besøge os i Fødevarer, jordbrug og oplevelser :-)

Hos os får du en bred viden om madlavning, ernæring og hvordan vi spiller sammen med verden omkring os. Du vil opleve en hverdag, hvor der ikke er to dage, der er ens. Med viden og omtanke for verden omkring os, bruger vi det meste af vores tid i køkkenet. Vi er kreative og nytænkende i vores arbejde med spændende råvarer og vi går ikke af vejen for en udfordring!

Du vil også få kendskab til alle de uddannelsesmuligheder, der er inden for køkkenbranchen, samtidig med du prøver, hvordan det er at være elev på Fødevarer, jordbrug og oplevelser - din start på en uddannelse i madens univers.

På Fødevarer, jordbrug og oplevelser, vil du få forløbet "Gå på opdagelse i madens verden", og du kan vælge mellem et 2-dages og et 3-dages forløb. Begge forløb indeholder både eud og eux.

Så kom på besøg hos os til nogle lækre dage i køkkenet!

Vælg 2-dages eller 3-dages forløbet, for at se og se en lille film om indholdet.

Business, eud og eux (Kontor, handel og forretningsservice)

Her kan du se en lille film  om brobygningsforløbet på Business. Nedenfor kan du læse lidt mere om indholdet på de to forløb på henholdsvis 2 og 3 dage. Begge forløb indeholder både eud og eux.