På de 2 eller 3 dage, hvor du kommer på Introduktionskursus, er det desværre ikke være muligt at få afprøvet alle hovedområdets uddannelser i praksis. De uddannelser, du ikke kommer til at opleve i praksis, vil du få kendskab til via en af vore studievejledere, som vil fortælle om hvordan uddannelserne er bygget op, hvad de kan bruges til, hvor de kan gennemføres mv. ligesom du selvfølgelig kan få svar på dine uddannelsesspørgsmål.
Til gengæld får du mulighed for at fordybe dig i nogle af uddannelserne og kommer til at arbejde med, hvor råvarerne kommer fra og hvilke tilberedningsmetoder, der skal anvendes, før der står et lækkert måltid på din tallerken. På forløbet arbejder vi fx med økologi, bæredygtighed, sæson, hygiejne, menu-sammensætning, sundhed og sensorik, hvilket betyder, hvordan vi får maden til at se lækker ud og smage godt.
Kreativitet og nytænkning i arbejdet med spændende råvarer er omdrejningspunkt for mange af de måltider og retter, du arbejder med – og vi går ikke af vejen for en udfordring.
Kom og besøg os, og oplev nogle lækre dage i køkkenet, få svar på dine uddannelsesspørgsmål og hør om de forskellige uddannelsesmuligheder inden for hele hovedområdet 'Fødevarer, jordbrug og oplevelser'.
Uddannelserne der findes inden for hovedområdet 'Fødevarer, jordbrug og oplevelser' er: Anlægsgartner, bager og konditor, dyrepasser, ernæringsassistent, fitnessuddannelsen, frisør, gartner, gastronom, gourmetslagter, greenkeeper, kosmetiker, landbrugsuddannelsen, mejerist, receptionist, skov- og naturtekniker, slagter, tarmrenser, tjener og veterinærsygeplejerske.